In dit nummer 5-2021

Fijne feestdagen!

 

En toen was het december, ik weet niet hoe het voor jullie gegaan is maar voor mij is dit jaar omgevlogen. De jaren lijken toch wel steeds sneller te gaan, vind ik persoonlijk. Het is opnieuw een veelbewogen jaar geweest, voor mij persoonlijk is het vooral een jaar van verwerken en herinrichten geweest. Voor ieder van ons zal deze tijd in het algemeen zijn sporen nalaten.

 

In deze uitgave hebben we opmerkelijk nieuws, je leest het in Goed om te Weten. Vicky Vermeiren gaat in bedrijfsvoering in op wat nou precies jouw onderscheidende vermogen is ten opzichte van andere bedrijven om je heen. De prachtige nagels op de cover zijn gemaakt door Wendy Smits van Beauty by Wenn. Natuurlijk hebben we hier ook weer een volledige step-by-step van gemaakt met bijbehorende video. Lees en kijk snel mee hoe Wendy deze fraaie nagels gemaakt heeft.

 

Tracy Anne Shelverton duikt deze keer met Pathologie boven op de Mycosenagel, een onderwerp waar we eigenlijk niks over willen weten, maar waar we toch regelmatig mee te maken hebben. In deze uitgave van Nail Design Magazine leer je er meer over. Marloes van Beveren licht bij cosmetische voetverzorging een tipje van de sluier op van wat je kunt doen als jouw klant behandeld wordt voor kanker.

 

Dan zijn natuurlijk Jolanda en Froukje weer van de partij met hun artistieke kunstwerkjes en tonen collega’s van alle niveaus hun kunsten op de Nail Art inspiratie pagina’s. Voor de verkiezingen van de Nail Design Magazine Readers’ Choice Awards is er een nieuwe nominatie bij gekomen van Light Elegance, lees eens waarom zij vinden dat jij op hen zou moeten stemmen.

 

Alles bij elkaar weer een gevarieerd nummer.

 

Ik wens iedereen hele mooie feestdagen in goede gezondheid en harmonie. En ik wens ons allen natuurlijk een nieuwjaar waarin hoop, bezinning en gewoon gezond verstand het winnen van angst, napraten van dogma’s en een vertroebelde blik op de echte realiteit.

Ik wens jullie veel leesplezier!

 

Jeroen de Blaauw

Directeur/Uitgever

Readers' Choice Award Benelux 2021

De nieuwste nominaties

 

In de vorige edities van Nail Design Magazine heb je de nominaties kunnen volgen die in de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux 2021’ zijn gepresenteerd.

Dit jaar organiseert Nail Design Magazine voor de vijfde keer deze Award voor het meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux. Verderop lees je welke producten er voor de nominatie bij zijn gekomen en een kort overzicht van de producten die al eerder genomineerd zijn voor deze ronde.

 

Cosmetische voetverzorging

Wat als je klant kanker heeft?

 

Iedere nagelstylist of voetverzorger krijgt er vroeg of laat een keer mee maken, een klant waarbij de diagnose kanker gesteld wordt. In deze uitgave van Nail Design Magazine geeft Marloes van Beveren van D&M Opleidingen je wat tips, en wat achtergrondinformatie wat je kunt doen wanneer je een klant treft met deze diagnose. Ook verteld ze je een paar do’s and dont’s in verband met klanten met kanker...

 

 

 

Bedrijfsvoering

Weet jij je te onderscheiden van je concurrenten?

In deze uitgave van Nail Design Magazine gaat Vicky Vermeiren in op een voor je bedrijf en het voortbestaan daarvan hele belangrijke vraag: Waarom zou een klant bij jou moeten kopen? Met een groeiend aantal bedrijven in de uiterlijke verzorgingssector, zie je regelmatig een nieuwe ‘concurrent’ opduiken. Echter het totaal aantal consumenten dat gebruik maakt van de diensten stijgt minder hard dan het aanbod.