In dit nummer 5-2020

Planning

 

 

Dat alle planningen in de war geschopt zijn dit jaar is denk ik wel een duidelijk gegeven voor iedereen. Door alle al dan niet terechte Corona/Covid19 maatregelen zijn veel dingen die we normaal vonden en vinden ineens in een andere vorm of ‘mogen’ ineens niet meer. Zo ook bij de makers van jullie tijdschrift. Maar evengoed toch weer een mooie uitgave.

 

In deze uitgave hebben we een step-by-step van Antoinet, zij is nog maar heel kort nagelstyliste maar een waar talent als het aankomt op nail art. Antoinet bewijst des te meer dat nagelstyling een echt ambacht is, en dus door de ervaring ook een steeds beter technisch resultaat geeft. Geniet van de nail art en zie de leermomenten als het gaat om techniek. Daarnaast hebben we een achtergrond verhaal over Vicky Vermeiren, Vicky schrijft voor ons al jaren om de zakelijke kant van de nagelstudio te belichten. Haar eigen rubriek gaat dit keer over marketing na Corona. Inmiddels komt ook de Nail Design Magazine Readers’ Choice Award 2020 op gang en hebben de eerste genomineerden zich gemeld. Bij de natuurlijke nagel gaat Tracy Anne in op verschillende afwijkingen in de nagel en wat te doen en hoe ze te herkennen. Verder hebben we nog een achtergrond over Helenails, wie is Helena en hoe is haar bedrijf ontstaan. Verder natuurlijk nog verschillende nieuwtjes, je leest het vanzelf weer in deze uitgave van Nail Design Magazine.

 

Ik wens jullie vanuit Griekenland veel leesplezier,

 

Jeroen de Blaauw

Uitgever

Step-by-step Etnische Huid

Powerfull Red

Vanaf deze uitgave van Nail Design Magazine gaat Gwendolyn Landvreugd van Glawbeauty in Rotterdam je laten zien hoe je de donkere of getinte huid combineert met kleur. Zij doet dit met behulp van de seizoencollecties van Kinetics. Kinetics brengt ieder modeseizoen een nieuwe reeks kleuren uit, deze kleuren komen bij het toch al grote assortiment van ruim 450 kleuren nagellak en gelpolish. 

 

 

Nail Art

Jouw nail art in een volgend nummer?

 

Deze prachtige creaties zijn gemaakt door enthousiaste lezers van Nail Design Magazine die graag hun designs met andere nagel fanaten willen delen.

Krijg jij er al inspiratie van? Jouw kunstwerkjes kunnen namelijk ook gepubliceerd worden! Het thema voor nummer 7 is Christmas/New Year.

Heb jij je creatieve nail art ideeën er al op los gelaten? Deel ze dan met ons! Kijk op www.naildesign-magazine.nl voor een inspirerend moodboard. Daar lees je ook hoe je je nagels in deze rubriek krijgt.

Stuur uiterlijk 21 oktober je ontwerpen in op losse tips. Dan doen wij de rest!

 

Wil je ook met je creaties in Nail Design Magazine staan? Zet dan alvast in je agenda dat de inspiratie voor het achtste nummer 2020 half november bij ons binnen moet zijn en geïnspireerd is op Cosy Winter.

 

 

Readers' Choice Awards Benelux

De eerste nominaties voor 2020 zijn binnen!


Zoals je wellicht al hebt vernomen, organiseren we alweer voor de vierde keer de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux’. Een award voor het meest favoriete, meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën in de Benelux volgens de lezers van Nail Design Magazine. Hieronder tref je de eerste producten aan die zich genomineerd hebben voor de 2020 editie!

 

 

Goed om te weten

Post-coronamarketing

 

Post-coronamarketing. Het lijkt nog ver weg, maar het post-coronatijdperk komt er op zeker moment gelukkig wel aan. Zijn we als consument veranderd na een pandemie? Momenteel is het nog koffiedik kijken maar experts zijn er wel van overtuigd dat de kans groot is dat we het marketingroer zullen omgooien. Want mensen maken zich zorgen. Zowel over hun eigen toekomst als die van onze samenleving. Daarnaast is er door de “lockdown” een serieuze digitale versnelling gekomen.

Nieuwe salonposters!

Het werd eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuwe posterserie, en dat doen we dan ook gelijk maar goed! Met twaalf verschillende nieuwe posters heb je voor iedere maand een nieuw feestje aan de muur. De posters zijn afgeleid van de covers van Nail Design Magazine.

De posters zijn alvast voor je 'ingelijst', zodat ze het beste tot hun recht komen in een neutrale houder of gewoon zo! 

Je eigen feestje voor aan de muur kun je via de shop te bestellen. Als set van 12 stuks voor € 72,60 als een set van 6 stuks naar keuze € 54,00 of per stuk voor € 12,50.