Adverteren

Tariefkaart en technische specificaties 2022 Nail Design Magazine Nederland/België.

In de tariefdocumentatie 2022 tref je verschillende voorbeelden aan van commerciële mogelijkheden in Nail Design Magazine, natuurlijk de tarieven, de technische specificaties en de geplande verschijningsdata.

 

NB: Om toegang te krijgen, dien je je e-mail adres achter te laten. Dit e-mail adres kan gebruikt worden voor marketing doeleinden van Beauty Publishing Group BV. Door je e-mail adres achter te laten ga je hiermee akkoord.

Het grootste vakblad van de Benelux!

Nail Design Magazine verschijnt vanaf 2022 zes keer per jaar. Dit glossy vaktijdschrift heeft een redactiebeleid dat onafhankelijkheid van merken en andere belangrijke partijen in de nagelbranche nastreeft. Hierbij bepaald de uitgeverij zelf de inhoud van haar tijdschriften. De redactie is door haar positie midden in de nagelmarkt doorgaans goed geïnformeerd en gaat moeilijke onderwerpen zeker niet uit de weg.

Niet voor niets is de Nederlandstalige Nail Design Magazine het grootste vakblad voor nagelstylisten in Nederland én Vlaanderen. Met een grote groep van trouwe abonnees en de vele meelezers geeft Nail Design Magazine een optimaal gericht bereik binnen de vakmarkt voor nagelstylisten. Daarnaast weet een groep van grote en kleine adverteerders ons te vinden, hierdoor kent het tijdschrift een grote diversiteit aan commerciële relaties. 

Trouwe abonnees
Onze abonnees kiezen bewust voor een informatief, inspirerend, innovatief en eigentijds vakblad, in een trendy en moderne vormgeving en met een grote diversiteit aan adverteerders. Dit bevestigt dat hun binding met ons vakblad uitermate sterk is. Wil je jouw bedrijf ook onder de aandacht van onze lezers brengen? In de onderstaande tabel vind je alle verschijningsdata voor het lopende jaar.

Scherpe tarieven en veel maatwerk
Ook met een beperkt budget kun je al adverteren in Nail Design Magazine. Zo heb je in de Nail Navigator, hét overzicht van groothandels in Nederland en Vlaanderen, al voor € 125,00 per nummer een vermelding. De vermelding bevat je n.a.w. gegevens, de website (gelinkt in de digitale versie), een e-mail adres (gelinkt in de digitale versie), eventueel een Facebook of Instagram account (beide niet standaard gelinkt). 

De vermelding zorgt er ook voor dat je persberichten gratis kunt aanleveren voor de nieuwsrubrieken, met plaatsingsgarantie van tenminste twee berichten per rubriek. En wil je incidenteel opschalen naar een grotere advertentie, dan kan dit altijd. Als dat nodig is dan kan downsizen natuurlijk ook.

Onze heldere advertentietarieven zijn zeker concurrerend ten opzichte van  andere vakbladen in de markt. Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden, en een tarief op maat? Bel ons of stuur een e-mail naar jeroen@beautypublishinggroup.nl

Oplage en verspreiding
Nail Design Magazine wordt op papier verspreid onder de abonnees op het tijdschrift, voornamelijk professionele nagelstylisten in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast wordt de digitale versie, behalve naar de abonnees, doelgericht uitgezet in de verschillende professionele doelgroepen.  Nail Design Magazine heeft een gemiddelde gecombineerde verspreide oplage van circa 5.000 exemplaren, hiervan worden ca.1.500 exemplaren verspreid in Vlaanderen. Speciaal voor Frankrijk en Wallonië is er een Franstalige uitgave. Meer info hierover vindt je op de Franse website.

Focus op professionals
De enige branchevereniging voor nagelstylisten, Het Nagelgilde, heeft voor haar leden een collectief abonnement afgesloten waardoor zij het tijdschrift automatisch ontvangen bij hun lidmaatschap. Zo bereik je dus een belangrijke doelgroep die zich serieus met het vak van nagelstyling bezighoudt.

Contact
Wil jij ook graag adverteren in Nail Design Magazine? Laat je verrassen door een offerte op maat! Neem contact op via sales@naildesign-magazine.nl.

Uitgave Sluitingsdatum Redactie en advertenties Verschijningsdatum digitaal Verschijningsdatum papier
1-2022 25 april 2022 13 mei 2022 27 mei 2022
2-2022 30 mei 2022 16 juni 2022 28 juni 2022
3-2022 27 juni 2022 15 juli 2022 27juli 2022
4-2022 19 september 2022 27 september 2022 11 oktober 2022
5-2022 31 oktober 2022 8 november 2022 21 november 2022
6-2022 28 november 2022 7 december 2022 19 december 2022

*De verschijningsdatum is een richtdatum met ongeveer een week marge