Adverteren

Nail Design Magazine verschijnt acht keer per jaar. Dit glossy vaktijdschrift heeft een redactiebeleid dat onafhankelijkheid van merken en andere belangrijke partijen in de nagelbranche nastreeft. Hierbij bepaald de uitgeverij zelf de inhoud van haar tijdschriften. De redactie, midden in de markt is doorgaans goed geïnformeerd en gaat moeilijke onderwerpen zeker niet uit de weg.

Niet voor niets is de Nederlandstalige Nail Design Magazine het grootste vakblad voor nagelstylisten in Nederland én Vlaanderen. Met een grote groep van trouwe abonnees en de vele meelezers geeft Nail Design Magazine een optimaal bereik binnen de vakmarkt voor nagelstylisten. Daarnaast weet een diversiteit aan grote en kleine adverteerders ons te vinden, hierdoor kent het tijdschrift een grote diversiteit aan commerciële relaties. 

Trouwe abonnees
Onze abonnees kiezen bewust voor een informatief, inspirerend, innovatief en eigentijds vakblad, in een trendy en moderne vormgeving en met een grote diversiteit aan adverteerders. Dit bevestigt dat hun binding met ons vakblad uitermate sterk is.
Wil je jouw bedrijf ook onder de aandacht van onze lezers brengen? In de onderstaande tabel vind je alle verschijningsdata voor het lopende jaar.

Scherpe tarieven
Ook met een beperkt budget kun je al adverteren. Je bent dan vertegenwoordigd in de landelijke vakpers. Zo heb je in de Nail Navigator, hét overzicht van groothandels in Nederland en Vlaanderen, al voor € 125,00 per nummer een vermelding. De vermelding bevat je n.a.w. gegevens, de website (gelinkt in de digitale versie), een e-mail adres (gelinkt in de digitale versie), eventueel een Facebook of Instagram account (beide niet standaard gelinkt).  De vermelding zorgt er ook voor dat je persberichten kunt aanleveren voor de nieuwsrubrieken, met plaatsingsgarantie van tenminste twee berichten per rubriek. En wil je incidenteel opschalen naar een grotere advertentie, dan kan dit altijd.

Onze heldere advertentietarieven zijn bijzonder concurrerend ten opzichte van vergelijkbare vakbladen. Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Bel ons of stuur een e-mail naar jeroen@beautypublishinggroup.nl. De tariefdocumentatie opent automatisch wanneer je je e-mail adres invult bij de digitale tariefkaart informatie bovenaan deze pagina. Voor de meest accurate verschijningsdata kijk in de tabel onderaan deze pagina.

Oplage en verspreiding
Nail Design Magazine wordt op papier verspreid onder de abonnees op het tijdschrift, voornamelijk professionele nagelstylisten in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast wordt de digitale versie, behalve naar de abonnees, doelgericht uitgezet in de verschillende professionele doelgroepen.  Nail Design Magazine heeft een gemiddelde gecombineerde verspreide oplage van circa 5.000 exemplaren, hiervan worden ca.1.500 exemplaren verspreid in Vlaanderen. Speciaal voor Frankrijk en Wallonië is er een Franstalige uitgave en voor Denemarken een Deense uitgave van Nail Design Magazine. 
Meer info hierover vindt je op de Franse website en de Deense website.

Focus op professionals
De enige branchevereniging voor nagelstylisten, Het Nagelgilde, heeft voor haar leden een collectief abonnement afgesloten waardoor zij het tijdschrift automatisch ontvangen bij hun lidmaatschap. Zo bereik je dus een belangrijke doelgroep die zich serieus met het vak van nagelstyling bezighoudt.

Contact
Wil jij ook graag adverteren in Nail Design Magazine? Neem dan contact op via sales@naildesign-magazine.nl.

Uitgave Sluitingsdatum Redactie en advertenties Verschijningsdatum digitaal Verschijningsdatum papier
1 26 maart 2021 2 april 2021 16 april 2021
2 9 april 2021 30 april 2021 13 mei 2021
3 14 mei 2021 4 juni 2021 17 juni 2021
4 15 juni 2021 6 juli 2021 15 juli 2021
5 3 augustus 2021 24 augustus 2021 2 september 2021
6 21 september 2021 12 oktober 2021 21 oktober 2021
7 19 oktober 2021 9 november 2021 18 november 2021
8 16 november 2021 7 december 2021 16 december 2021

*De verschijningsdatum is een richtdatum met ongeveer een week marge