Digitaal proefnummer Nail Design Magazine


Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste technieken en de nieuwste producten?

Wil je graag ondersteuning bij je bedrijfsvoering? Nail Design Magazine doet dat met behulp van heldere, op begrijpelijke wijze geschreven artikelen?

Of heb je gewoon interesse in de wereld van nagelstyling?

 

In Nail Design Magazine vinden zowel de beginnende als de gevorderde nagelstylist(e) steeds weer nieuwe onderwerpen en inspirerende voorbeelden. Niet voor niks is Nail Design Magazine het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging van de Benelux.

Zorg dus dat jij net zoals veel van je collega's op de hoogte blijft van de nieuwste trends de laatste technieken en de achtergronden achter het nieuws in de branche!

Ervaar zelf wat Nail Design Magazine je te bieden heeft en bestel NU eenvoudig een digitaal proefnummer. Je kunt nu Nail Design Magazine al lezen in de digitale versie voor slechts € 6,00. En besluit je daarna om een abonnement te nemen dan krijg je deze € 6,00 weer terug als korting! Zo is je digitale proefnummer voor jou helemaal gratis!

Nail Design Magazine JOÚW vakblad!

Vul je gegevens in zodat je achteraf gebruik kunt maken van de korting wanneer je je abonneert. Volg hierna de betaallink, na voltooiing van de betaling krijg je automatisch direct toegang tot de digitale versie van het laatste verschenen tijdschrift.

Ja! Ik wil graag voor slechts € 6,00 een digitaal proefnummer ontvangen!