Welkom als nieuwe abonnee van Nail Design Magazine!

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je de edities van de digitale versie van Nail Design Magazine kunnen toesturen. Daarnaast ontvang je van ons voor je boekhouding nog een echte factuur. 

Gegevens formulier bij aanmelding actie digitaal jaarabonnement Nail Design Magazine.
Formulier ingevuld? Dan kun je hier beginnen met lezen!

Nu je abonnee* bent, kun je hieronder gelijk je eerste extra voordeel gebruiken, en natuurlijk ook gelijk beginnen met lezen. Klik op de cover van je keuze en de link opent de digitale versie op een nieuw tabblad. Wil je de tijdschriften op een later tijdstip lezen, dan kun je ze ook eerst downloaden. Dit doe je door de link te openen en vervolgens het tijdschrift te downloaden via de download optie op je scherm. Je kunt de tijdschriften dan op een later moment lezen via je pc, laptop, tablet of telefoon. Je hebt ook de mogelijkheid om de url te kopiëren, wanneer je deze op een later tijdstip oproept dan kun je gewoon online lezen wanneer het jou uitkomt!

Nail Design Magazine nr. 4/2021

Nail Design Magazine nr. 5/2021

Nail Design Magazine nr. 6/2021

Nail Design Magazine nr. 7/2021

Nail Art Magazine nr. 1/2021

*Door het invullen van het aanmeldingsformulier en/of het voltooien van de betaling van het actiebedrag voor het eerste jaar heb je een jaarabonnement genomen op de digitale editie van Nail Design Magazine, het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging van de Benelux. Je abonnement gaat in vanaf het eerstvolgende nummer.