Gratis proefnummer Nail Design e-Magazine:

Voordelig jaarabonnement afsluiten? Lees dan verder!

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste technieken en de nieuwste producten?

Wil je graag ondersteuning bij je bedrijfsvoering? Nail Design Magazine doet dat met behulp van heldere, op begrijpelijke wijze geschreven artikelen?

Of heb je gewoon interesse in de wereld van nagelstyling?

Beste lezer,

Wij hopen dat het gratis proefnummer van Nail Design e-Magazine je is bevallen. Nail Design e-Magazine het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging van de Benelux, is alweer ruim tien jaar het vertrouwde vakblad van veel gevorderde en beginnende nagelstylisten. In iedere uitgave van Nail Design e-Magazine tref je onafhankelijke, interessante, leuke en vernieuwende vakinformatie aan. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn; de natuurlijke nagel, pathologie, fiscaal nieuws, marketing, achtergrond artikelen over uiteenlopende onderwerpen, een kijkje bij een collega, product- en branchenieuws, nieuws over wedstrijden en interviews met vakvrouwen of -mannen uit binnen- en buitenland. De redactie van Nail Design e-Magazine is nauw betrokken bij de markt en de marktontwikkelingen, hierbij wordt veel samengewerkt met mensen uit het veld , samen maken wij van Nail Design e-Magazine joúw vakblad!

 

Nail Design e-Magazine verschijnt acht keer per jaar als een digitale uitgave. In deze digitale editie zitten allerlei verschillende extra’s zo kun je bijvoorbeeld rechtstreeks doorklikken naar de step-by-step video of een e-mail sturen naar een leverancier waar je graag informatie van wilt hebben, direct kijken naar de promotiefilm van een nieuwe lijn of een nieuw merk of persoonlijk contact leggen met de maker van een step-by-step. De techniek gaat hierin nog steeds verder en draagt daarmee bij aan een steeds betere leeservaring.

 

Overtuigd?

Ben jij ook overtuigd? Neem dan net als veel van je collega’s ook een abonnement op dit praktische en veelzijdige vaktijdschrift. Bovendien ontvang je als abonnee regelmatig de inspiratie uitgave Nail Art e-Magazine

TIP: Je kunt de digitale versie ook casten naar je televisie!

Abonneren

Een jaarabonnement op Nail Design e-Magazine kost normaal € 72,50, wanneer je nu gebruikt maakt van deze actie dan betaal je het eerste jaar slechts € 50,00 bovendien krijg je als extra korting de € 6,00 (inclusief btw) die je voor je proefnummer hebt betaald en kost je eerste jaar maar € 44,50*. Wanneer je je nu abonneert en betaalt, krijg je gelijk gratis toegang tot de laatste Nail Art e-Magazine en nog vier andere Nail Design e-Magazines! Daarnaast profiteer je als abonnee regelmatig van voordeeltjes en extraatjes, zoals gratis verzendkosten (normaal € 4,95) bij het boek ‘Face-to-Face met Doug Schoon deel 1’. Je abonnement gaat in vanaf het decembernummer van 2022.

 

Abonneren doe je door hieronder je gegevens in te vullen. Na verwerking ontvang je per mail een bevestiging en krijg je van ons voor je administratie nog een BTW factuur. Abonnementen op Nail Design e-Magazine zijn altijd doorlopend tot wederopzegging, ook maken we bij de verlenging gebruik van automatische incasso, makkelijk, zo blijf je verzekerd van de ongestoorde toezending van joúw vakblad. 

 

*De bedragen zijn exclusief 9% BTW, het te betalen actie bedrag is dan € 48,50 voor een heel jaar Nail Design e-Magazine.

Inschrijven voor een jaarabonnement tegen actie tarief!

Gegevens formulier bij aanmelding actie jaarabonnement Nail Design e-Magazine.