Proefnummers/proefabonnementen

Proefnummer
Eigenlijk wil je natuurlijk een abonnement, maar we kunnen ons voorstellen dat je het e-tijdschrift liever eerst een keer wilt doorlezen. Vraag dan vrijblijvend een  proefnummer aan! Een proefnummer kost € 11,00 exclusief 9% BTW en die ontvang je in je mailbox! Besluit je aan de hand van het proefnummer een abonnement te nemen dan krijg je een extra korting van € 5,50 exclusief 9% BTW.

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste technieken en de nieuwste producten. Wil je graag ondersteuning bij je bedrijfsvoering door middel van heldere voor jou geschreven artikelen? Of heb je gewoon interesse in de wereld van nagelstyling? Zowel als beginnend of als ervaren nagelstylist vind je altijd weer iets nieuws en inspirerends in dit grootste e-vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging. Blijf dus op de hoogte van de trends, technieken en laatste nieuwtjes in de branche!

Nail Design e-Magazine JÓUW vakblad!

Om je dit zelf te laten ervaren kun je NU eenvoudig een proefnummer aanvragen!

Proefnummer/proefabonnement met kortingcode

Wanneer je beschikt over een speciale kortingcode dan kun je daarmee een gratis proefnummer/proefabonnement aanvragen.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia Neuhaus van de afdeling Klantenservice. Tijdens kantooruren (09.30 uur - 17.00 uur) zijn we op maandag en donderdag bereikbaar via tel. +31 (0)6  81410089, of stuur een WhatsApp. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Het e-mailadres is: abonnementen@naildesign-magazine.nl.

Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.