Proefexemplaren/proefabonnementen

Proefnummer op papier
Eigenlijk wil je natuurlijk een abonnement, maar we kunnen ons voorstellen dat je het blad liever eerst een keer op papier wilt doorlezen? Vraag dan vrijblijvend een papieren proefnummer aan! Een proefnummer kost € 15,50 exclusief 9% BTW, inclusief verzendkosten. Besluit je aan de hand van het proefnummer een abonnement te nemen dan krijg je een extra korting van € 10,00 exclusief 9% BTW.

Nail Design Magazine - Joùw Vakblad

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste technieken en de nieuwste producten? Wil je graag ondersteuning bij je bedrijfsvoering door middel van heldere voor jou geschreven artikelen? Of heb je gewoon interesse in de wereld van nagelstyling?

Zowel als beginnend of als ervaren nagelstylist vind je altijd weer iets nieuws en inspirerends in dit grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging van de Benelux. Blijf dus op de hoogte van de trends, technieken en laatste nieuwtjes in de branche!

Nail Design Magazine JOUW vakblad!

 

Proefnummer
Wil je het blad liever eerst een keer op papier doorlezen? Vraag dan vrijblijvend een proefnummer aan! Een proefnummer is verkrijgbaar voor € 15,50 per stuk exclusief 9% BTW en inclusief verzendkosten. Als je besluit een abonnement te nemen dan ontvang je € 10,00 extra korting (exclusief 9% BTW) naar aanleiding van je proefexemplaar. 

Proefnummer digitaal

Liever eerst digitaal lezen? Vraag dan nu voor € 11,00 exclusief 9% BTW en inclusief handling een digitaal proefnummer van Nail Design Magazine aan! Neem je daarna een abonnement? Dan krijg je € 5,50 exclusief 9% BTW terug als korting. 

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste technieken en de nieuwste producten. Wil je graag ondersteuning bij je bedrijfsvoering door middel van heldere voor jou geschreven artikelen? Of heb je gewoon interesse in de wereld van nagelstyling? Zowel als beginnend of als ervaren nagelstylist vind je altijd weer iets nieuws en inspirerends in dit grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging. Blijf dus op de hoogte van de trends, technieken en laatste nieuwtjes in de branche!

Nail Design Magazine JOUW vakblad!

Om je dit zelf te laten ervaren kun je NU eenvoudig een digitaal proefnummer aanvragen!

Proefnummer/proefabonnement met kortingcode

Wanneer je beschikt over een speciale kortingcode dan kun je daarmee een gratis proefnummer/proefabonnement aanvragen.

Contact
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia Neuhaus van de afdeling Klantenservice. Tijdens kantooruren (09.30 uur - 17.00 uur) zijn we bereikbaar via tel. +31 (0)6  81410089. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.
Het e-mailadres is: abonnementen@naildesign-magazine.nl.

Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.
*Verzendtoeslag voor België € 8,00 per jaar. Overige landen op aanvraag.