Abonneren

Een jaarabonnement op Nail Design Magazine is als kennismaking het eerste jaar slechts € 59,00* in plaats van normaal € 85,00* per jaar. Wanneer je nu gebruik maakt van dit aantrekkelijke aanbod dan krijg je bovendien alsnog digitaal toegang tot de in het laatste half jaar verschenen nummers (1-, 2-, 3-, 4-2021 en Nail Art Magazine 1-2021) een extra voordeel t.w.v. maar liefst € 55,00*. Daarmee loopt je totale voordeel op tot wel € 81,00.

 

Gegevens invullen en betalen

Vul hieronder je gegevens in en betaal via de link je eerste abonnementsgeld. Na betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar een pagina met daarop de links naar de eerder verschijnen nummers van dit jaar. Zo kun je al gelijk beginnen met lezen. Natuurlijk kun je ze ook downloaden zodat je de uitgaven ook op een ander moment kunt lezen. Wil je wel gebruik maken van deze actie maar nog niet gelijk betalen vul dan ook het formulier in en geef aan het einde aan dat je pas later gaat betalen. Je krijgt natuurlijk wel het voordelige actietarief maar jammer genoeg geen toegang tot de reeds verschenen digitale nummers. 

 

 *Alle bedragen exclusief 9% BTW en inclusief verzending en handling. Je betaalt via de link € 64,31 inclusief 9% BTW en verzendkosten. Natuurlijk ontvang je achteraf van ons ook een factuur voor je administratie.

Inschrijven voor een jaarabonnement tegen actie tarief!

Gegevens formulier bij aanmelding actie jaarabonnement Nail Design Magazine.