Abonneren

Een jaarabonnement op Nail Design Magazine kost, als kennismaking via deze actie, het eerste jaar slechts € 63,50* in plaats van normaal € 89,50* per jaar. Wanneer je nu gebruik maakt van dit aantrekkelijke aanbod dan krijg je bovendien alsnog digitaal toegang tot de tot nu toe verschenen nummers van 2021 (1-, 2-, 3-, 4-, 5 en 6 2021 en Nail Art Magazine 1-2021) een extra voordeel t.w.v. maar liefst € 77,00*. Daarmee loopt je totale voordeel op tot wel € 103,00**.

 

Gegevens invullen en betalen

Vul hieronder je gegevens in en betaal via de link je eerste abonnementsgeld. Na betaling wordt je automatisch doorgeschakeld naar de verzamelpagina van eerder verschenen nummers. Zo kun je al gelijk beginnen met lezen. Natuurlijk kun je ze ook downloaden zodat je de uitgaven ook op een ander moment kunt lezen. Wil je wel gebruik maken van deze actie maar nog niet gelijk betalen vul dan ook het formulier in. Wanneer er geen betaling van je binnenkomt dan ontvang je automatisch een factuur voor de betaling. Je krijgt dan natuurlijk wel het voordelige actietarief maar jammer genoeg geen toegang tot de andere in 2021 reeds verschenen digitale nummers. 

 

 *Alle bedragen exclusief 9% BTW en inclusief verzending en handling. Je betaalt via de link € 69,22 inclusief 9% BTW en verzendkosten. Natuurlijk ontvang je achteraf van ons ook een factuur voor je administratie. ** Dit voordeel is gebaseerd op de losse uitgave prijzen en het kortingsvoordeel

De actie is geldig t/m 14 februari 2022.

Inschrijven voor een jaarabonnement tegen actie tarief!

Gegevens formulier bij aanmelding actie jaarabonnement Nail Design Magazine.