WELKOM! 

Je hebt zojuist via Facebook het formulier verzonden waarmee je een proefabonnement genomen hebt voor een half jaar. Het proefabonnement gaat in met nummer 5/2020 en loopt tot en met nummer 8/2020. Voor het einde van je abonnement doen we je graag opnieuw een aanbod om Nail Design Magazine permanent als abonnee te ontvangen.

 

Enorm voordeel!

Met het afsluiten van het proefabonnement voor € 30,00* heb je al een korting te pakken van ruim 25%. Wanneer je via de onderstaande link het bedrag ook gelijk voldoet dan profiteer je nog eens van het wel heel bijzondere voordeel dat je direct toegang hebt tot de digitale versies van de nummers die dit jaar al verschenen zijn. Bij elkaar een waarde van normaal € 55,00.  

 

Betaal direct en profiteer!

Wanneer je nu het bedrag van € 32,70 (inclusief 9% B.T.W.) direct betaald via de beveiligde betaalomgeving van Mollie (dit kan via alle gangbare Nederlandse en Belgische betaalmogelijkheden, Paypal en creditcards). Na de succesvolle afronding van de betaling krijg je direct toegang tot de digitale versie van de eerste 4 tijdschriften en Nail Art Magazine en kun je direct beginnen met lezen. Maak dus gebruik van dit eenmalige extra aantrekkelijke aanbod en krijg direct digitaal toegang tot de eerder dit jaar verschenen nummers (1, 2, 3, 4 en Nail Art Magazine 2020) een extra voordeel t.w.v. maar

liefst € 55,00*. Daarmee loopt je totale voordeel op tot wel € 65,50 over een half jaar.

 

 *Alle bedragen zijn exclusief 9% BTW en inclusief verzending en handling tenzij anders vermeld. Je betaalt via de link € 32,70 dit is inclusief 9% BTW. Natuurlijk ontvang je achteraf van ons ook gewoon een factuur voor je administratie.