Jouw eigen pagina in Nail Art e-Magazine!

Als abonnee van Nail Design e-Magazine kun je een eigen pagina reserveren in Nail Art e-Magazine. Laat jouw kunstwerkjes schitteren in je favoriete vakblad! Op je eigen pagina kun je ook een stukje publiceren over wie je bent en wat je doet. Geef een positief signaal af aan je "concullega's" en bouw een mooie, tastbare portfolio op voor je klanten.


Hoe werkt het?

* Je maakt ongeveer 30 tips met je beste creaties. Verzin je eigen thema of laat zien dat je van alle markten thuis bent, het mag allemaal.

Als je de volgende punten in je achterhoofd houdt bij het maken van de tips garanderen wij het mooiste resultaat:

- Maak je ontwerpen op losse tips. Plak ze niet vast op een ondergrond.
- Doe de kale nagels (dus zonder spelden, stokjes of plakkende materialen) voorzichtig in een degelijke envelop met bubbeltjespapier, luchtkussentjes of beschermend schuim. Uiteraard kun je er ook een klein pakketje van maken door ze in een doosje te verpakken. Verpak ze niet in watten in verband met pluizen.
- Gebruik geen dikke laag (super) hoogglans topcoat, maar een matte topcoat. Dat komt de fotokwaliteit ten goede.
- Vermeld op de achterzijde van de envelop duidelijk leesbaar je naam en adres, zodat we je tipjes na gebruik weer naar je toe kunnen sturen.


* Stuur je designs op naar de redactie van Nail Design Magazine. Zij zorgen dat er professionele foto's van je ontwerpen gemaakt worden. De tips en teksten moeten uiterlijk voor de deadline (vraag naar de datum) bij ons aangeleverd zijn. Dit mag gestuurd worden naar:

Nail Design Magazine
t.a.v. Nail Art Magazine
Randstad 22 149
NL-1316 BM Almere


* De foto's worden mooi opgemaakt op je eigen pagina, samen met jouw bedrijfslogo en/of een foto van jezelf of je nagelstudio.


* Lever informatie over jezelf en je bedrijf aan bij je designs. Ben je niet zo'n held met tekst? Geen zorgen! Onze redactie maakt van jouw tekst een leuk en lopend verhaal. Hierna krijg je een proef, om te controleren of alles naar jouw zin is opgemaakt.


Kun je het al geloven?
Je hebt vervolgens je eigen pagina in Nail Art e-Magazine! Uiteraard krijg je van ons de definitieve hoge resolutie bestanden en eventueel een digitale versie van de pagina welke geschikt is voor je website. Als extraatje ontvang je van ons een digitale link naar Nail Art e-Magazine om te delen met al je fans! Via deze link zie je een voorbeeld van een eigen Nail Art-pagina.


Wat kost het?
Als abonnee kun je voor slechts € 100,00 exclusief BTW je eigen pagina kopen. Wil je je eigen pagina reserveren? Doe dit dan voor voor de deadline (vraag naar de datum). Er is maar een beperkt aantal pagina's beschikbaar.


Opgeven?

Lijkt dit je wat en wil je zo’n unieke kans niet voorbij laten gaan?
Schrijf je dan hier gelijk in of neem voor meer informatie contact op per e-mail sales@naildesign-magazine.nl