Categorie 5;

Meest innovatieve product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Indigo Nails; Protein Base

Met de veel geprezen Protein Base behoren zwakke en broze nagels tot het verleden, Eindelijk kun je genieten van lange en sterke nagels. Na het gebruik van Protein Base groeien de nagels sneller, zijn ze sterker en splijten ze niet. Deze revolutionaire base maakt ook een verlenging van de nagels mogelijk. Bovendien kan de base ook gebruikt worden om een gebroken nagel te herstellen of om een ideale C-curve te creëren, dit zelfs bij een onregelmatig gevormde nagel.

Protein Base Removable is verkrijgbaar in twee handige formaten en heeft wereldwijd al meerdere prijzen in de wacht gesleept.


Nailit Products; Refill bags

Elk product wordt met veel zorg ontwikkeld, getest en gekozen. Kwaliteit in verwerkbaarheid, houdbaarheid, duurzaamheid en veiligheid staat voorop. Ook over het milieu wordt nagedacht bij Nailit Products, bij elke nieuwe ontwikkeling wordt ook ‘groen’ gedacht met het oog op de toekomst, namelijk; Door geen spuitbussen met drijfgassen te gebruiken. Hergebruik van verzendverpakkingen en biologisch afbreekbare schuimvulling. Door voor zo mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten te kiezen. Geen gebruikmakend van micro-plastics zoals polyethyleen (vervuiling oppervlaktewater) en parabenen (synthetisch conserveermiddel).

 

Waarom zijn de Refill bags van Nailit Products de beste “Choice”!

- Verminderd CO2 uitstoot door aanzienlijk minder transportruimte.

- Verminderd de hoeveelheid afval en is grotendeels recyclebaar.

- Gemakkelijk over te hevelen naar kleinere verpakkingen d.m.v. de handige schenktuit.

- Stimuleert het hergebruik van verpakkingen.