Categorie 9;
Favoriete nail art product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Indigo Nails; Mermaid Effect

Een bestseller en authentiek Indigo nail art-effect dat de harten van vrouwen van over de hele wereld al heeft veroverd. Het mermaid effect is snel en gemakkelijk aan te brengen. Het kan een gewone gel polish manicure omtoveren tot een uniek glanzend design. Mermaid Effect is verkrijgbaar in 12 kleuren - van subtiele pastelkleuren tot felle fluor kleuren.


Nailit Products; SculptForms

Deze multi-functionele, extra verstevigde sjablonen zijn zeer geliefd bij professionals, door de lengte, de voorgedrukte lijntjes voor optimale applicatie, de handige inkepingen en extra versteviging voor een slanke pasvorm. De SculptForms zijn geschikt voor alle type verlengingen, van naturel tot stiletto tot wedstrijd lengtes! Nooit meer loslatende sjablonen halverwege het styleren of tijdens uitharding in de lamp, SculptForms hebben een hoge kwaliteit lijm die het sjabloon in elke situatie op zijn plaats verzekerd.

 

Waarom zijn de SculptForms van Nailit Products de beste “Choice”!

- Verzekerde hechting.

- Handige inkepingen voor optimale pasvorm, snel op maat aan te passen.

- Verstevigd papier behoud de gezette vorm.

- Extra lengte voor elk gewenst design.

- Handige belijning ter ondersteuning van de vormgeving.

- Vleugels voor perfecte houvast.

- Aanbevolen door professionals.


Abstract®; Sliders

De Abstract Sliders zijn een prachtige reeks van waterdecals die heel eenvoudig te verwerken zijn en prachtige resultaten geven. Je hoeft voortaan geen Picasso meer te zijn om prachtige nail art op de vingers van klanten te toveren. We blijven onszelf uitdagen en creëren meerdere nieuwe designs per jaar om jullie telkens de laatste nail art trends te kunnen bieden. We hopen dat jullie dit appreciëren.

 

Waarom deze keuze

Voor wie geen tijd heeft om zelf prachtige taferelen op nagels te maken, de snelle en eenvoudige manier naar een prachtig resultaat.

 

Waarom beste product

Gemaakt door en voor nagelstylistes.