Categorie 5;

Meest innovatieve product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Genz; Space Set

De tips van de Genz Space zijn aan ene kant soft en de andere kant hard. De soft-zijde is voor de plaatsing op de natuurlijke nagel en de harde kant zorgt voor een stevige nagel.

De gel zit in een penvorm. Door lichtjes te draaien aan deze pen, komt de gel tevoorschijn. Deze gel wordt aangebracht aan de binnenkant van de soft-zijde van de kunstnagel en daarna geplaatst op de voorbereidde natuurlijke nagel.

Het plaatsen kost er weinig tijd, waardoor je binnen tien minuten de hele set kunt plaatsen. Wens je de nagel nog wat bij te vijlen? Geen probleem, met een 180 grit vijl kun je deze nog perfect bijvijlen indien nodig. Daarna kun je de nagels afwerken in de gewenste kleur en topcoat.

De Space Set van Genz bestaat uit de High Tec Genz Space Led-lamp, de Genz Gel Pen en Genz Oval Tips.

 

GenZ Space - Easy nails to place.


Nailit Products; Refill bags

Elk product wordt met veel zorg ontwikkeld, getest en gekozen. Kwaliteit in verwerkbaarheid, houdbaarheid, duurzaamheid en veiligheid staat voorop. Ook over het milieu wordt nagedacht bij Nailit Products, bij elke nieuwe ontwikkeling wordt ook ‘groen’ gedacht met het oog op de toekomst, namelijk; Door geen spuitbussen met drijfgassen te gebruiken. Hergebruik van verzendverpakkingen en biologisch afbreekbare schuimvulling. Door voor zo mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten te kiezen. Geen gebruikmakend van micro-plastics zoals polyethyleen (vervuiling oppervlaktewater) en parabenen (synthetisch conserveermiddel).

 

Waarom zijn de Refill bags van Nailit Products de beste “Choice”?

  • Verminderd CO2 uitstoot door aanzienlijk minder transportruimte.
  • Verminderd de hoeveelheid afval en is grotendeels recyclebaar.
  • Gemakkelijk over te hevelen naar kleinere verpakkingen d.m.v. de handige schenktuit.
  • Stimuleert het hergebruik van verpakkingen.

Abstract®; Xpress Builder Gel ELEGANT COVER PINK

Abstract® Xpress Builder Gel is een go-to gel voor beginners en gevorderden. Deze easy-to-handle gel staat garant voor stevige, duurzame nagels, ook bij de meest hardhandige klanten. De Abstract® Xpress Builder is cruelty-free & vegan, loopt niet uit en leent zich ertoe natuurlijke nagels te verstevigen of refills (bijwerkingen) uit te voeren met weinig tot geen navijlwerk. Maak verlengingen met de Tip & Overlay techniek of modelleer je favoriete nagelvorm in no time, geheel stressvrij en met de applicatietechniek die jou het meest ligt. Superieure hechting, geen lifting, geen vergeling. Een absolute must-have voor elke geller. Xpress Builder Gel heeft een medium viscositeit, een hoge maar veerkrachtige resistentie, egaliseert uitstekend en loopt niet uit. Xpress Builder staat garant voor een superieure hechting waardoor lifting geen kans krijgt. Dekkende kleuren hebben een optimale opaciteit en vergelen niet. Geschikt voor zowel de beginner als gevorderde styliste.

 

Waarom deze keuze

Dit product is één van onze nieuwste ontwikkelingen van 2021.

 

Waarom beste product

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Een veelzijdig product met ontelbare mogelijkheden.


Jouw Product genomineerd hier?