Breng nu je stem uit!

Breng als lezer van Nail Design Magazine je stem uit op de top drie in de volgende categorieën:

Meest favoriete...

1. traditionele acryl product
2. traditionele gel product
3. acrylgel product
4. gellak product
5. innovatieve product
6. colorgel product
7. coloracryl product
8. product voor de verzorging van de natuurlijke nagel
9. nail art product
10. handverzorgingsproduct


De stembus is nu gesloten. De stemmen worden geteld.


Let op: Helaas is in Nail Design Magazine nummer 1 van 2019 een foutje geslopen in de benoeming van de categorieën. Hieronder staan de categorieën correct benoemd.

Breng nu nog snel jouw stem uit op je favoriete producten, kies hierbij uit de top 3 van de genomineerde producten.


Jij als nagelstyliste en als lezer van Nail Design Magazine weet als geen ander welke producten je graag gebruikt, welk product favoriet is in jouw nagelsalon, welk product je het meest verrast heeft qua innovatie, welk product het grootste gebruiksgemak heeft en natuurlijk ook welk product je liever niet aan een ander zou aanbevelen. Dit geldt voor alle nagelstylisten, groothandels, opleidingscentra en iedereen die met professionele nagelproducten werkt.

Door als lezer mee te doen aan de Nail Design Magazine Readers' Choice Award 2018, geef je jezelf als gebruiker van de producten een heuse stem. Jij bepaalt immers mee welk product uiteindelijk met de eer gaat strijken om als beste product bestempeld te worden door de lezers van Nail Design Magazine, het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux. Zorg er dus voor dat je meedoet en zo met alle lezers samen een jury vormt voor deze tweede Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux!

Om mee te kunnen doen moet je lezer zijn van Nail Design Magazine. Je kunt dan je digitale stem uitbrengen op de genomineerde producten. Zit je favoriete product er (nog) niet bij? Geef dan jouw favoriete product door via het stemformulier op de website.

Alle stemmen t/m maandag 31 december 2018 12.00 uur tellen mee. Stemmen die later binnenkomen, tellen niet meer mee. In de laatste stemronde van januari 2019 kan alleen nog maar gekozen worden uit de top 3 van genomineerde producten.

De stembus is nu gesloten. De stemmen worden geteld.