Categorie 1; Traditionele acryl product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


DNA Naked acryl

Uit alle DNA Elite powders is dit een supermooie kleur voor het nagelbed. Hij is ook erg geschikt om mooie naturel nagels op te zetten. Het product is makkelijk te verwerken en makkelijk te vijlen. En past bij bijna elke kleur nagelbed.


Urban Nails Acryl Poeder Milky Pink

Deze cover acryl is prachtig doorschijnend wanneer je droog werkt en wordt transparanter naarmate je natter werkt.
Met één product creëer je dus een mooie natuurlijke uitziende nagel en zelfs zo natuurlijk dat je de lunula nog ziet!

Bovendien is het product self leveling. Het is een prachtige cover kleur die zich aanpast aan de huid van de klant.


CND™ Retention+ Liquid

De CND™ Retention+ Liquid is de sterkste liquid op de markt, wereldwijd. Deze liquid gaat een sterke verbinding aan met de nagelplaat en is daardoor extreem sterk.

Gebruik het bij zelfs jouw meest lifting-gevoelige klanten en het resultaat is subliem. Optioneel kun je hiervoor ook nog een van de boosters gebruiken.


LoveNess Love 2 Cover Pink

Een traditioneel systeem met de beste basis producten voor elke styliste. LoveNess Liquid & Powder staat bekend om de makkelijke verwerkbaarheid, prachtige kleuren en extreme houdbaarheid.

De makkelijke verwerkbaarheid zorgt er tevens voor dat je minimaal vijlwerk hebt dus minder inspanning, tijd en kosten. Love 2 Cover Pink is de meest universele kleur op de markt en ontzettend geliefd bij menig styliste.