Categorie 10;
Favoriete handverzorgingsproduct

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Famous Names Products Dadi’Scrub

Dadi’Scrub is het NIEUWSTE familielid binnen Famous Names Products. Dadi'Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en vocht en oliën effectief en diep binnendringend in te brengen. Dadi'Scrub is ideaal voor zowel gebruik in de salon als bij een pre-manicure / pedicurebehandeling en bij hand- en voetmassages. Ook voor thuisgebruik is het een ideaal product voor het verzachten en verzorgen van je huid.
De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en de award winnende en verzorgende oliën van Dadi'Oil.
Dadi'Scrub bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen en is niet getest op dieren. 

Je brengt Dadi'Scrub aan op een vochtige huid en masseert het in. Na te hebben genoten van twee ex-foliërende golven (eerst suiker, dan zout), spoel je het af met warm water. Maak het wellness gevoel compleet met de bekroonde Dadi'Oil en/of Luxury Dadi'Lotion.


Nailit Products Indulge MellowMoist

MellowMoist is een lichte, snel intrekkende 70% organische ‘all-over-body’ lotion, die de huid voedt, verzacht, verfrist en zacht geurend maakt. MellowMoist heeft een basis van genezende Aloë Vera, voedende Shea butter, ontstekingsremmende en antioxidant Green tea extract, heilzame jojoba en het herstellende vitaminecomplex A, B5, E en F. Deze hand/voetlotion geeft een goede geleiding voor hand- en voetmassages en zorgt voor het ultieme wellness gevoel door de aromatische en etherische oliën. Eventueel vermengen met een kleine hoeveelheid JuiceUp hot-oil voor optimale geleiding tijdens massages. Ideaal voor een verzorgende afsluiting van elke salonbehandeling en voor salonverkoop.

Waarom is de Nailit Products Indulge MellowMoist de beste “choice”?

- Rijk voedende en verzorgende all-over-body lotion.
- Te gebruiken als massagelotion, evt. i.c.m. JuiceUp.
- Heerlijk zacht geurend.
- Ideale afsluiting van elke behandeling.
- Perfect salonverkoop product.


CND™ SPA Sugar Vanilla Lotion


Op veler verzoek heeft CND de SPA Vanilla Suger Lijn gelanceerd.

De CND™ SPA Sugar Vanilla Lotion is een hydraterende hand- en bodylotion. De lotion verhoogt het vochtbehoud in de huid en gaat een droge huid tegen. Na het gebruik van de lotion oogt de huid soepeler en gladder.