Categorie 10;
Favoriete handverzorgingsproduct

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; Indulge MellowMoist


MellowMoist is een lichte, snel intrekkende 70% organische ‘all-over-body’ lotion, die de huid voedt, verzacht, verfrist en zacht geurend maakt. MellowMoist heeft een basis van genezende Aloë Vera, voedende Shea butter, ontstekingsremmende en antioxidant Green tea extract, heilzame jojoba en het herstellende vitaminecomplex A, B5, E en F. Deze hand/voetlotion geeft een goede geleiding voor hand- en voetmassages en zorgt voor het ultieme wellness gevoel door de aromatische en etherische oliën. Eventueel vermengen met een kleine hoeveelheid JuiceUp hot-oil voor optimale geleiding tijdens massages. Ideaal voor een verzorgende afsluiting van elke salonbehandeling en voor salonverkoop.

 

Waarom is de Nailit Products Indulge MellowMoist de beste “choice”?

- Rijk voedende en verzorgende all-over-body lotion.

- Te gebruiken als massagelotion, evt. i.c.m. JuiceUp.

- Heerlijk zacht geurend.

- Ideale afsluiting van elke behandeling.

- Perfect salonverkoop product.


Light Elegance;  Q & Lu Spa Essentials

Met meer dan 20 jaar ervaring achter de rug werd het voor Light Elegance hoog tijd om hun chemie tot een nieuw niveau te tillen. Daarom stellen zij met veel trots de Q & Lu Spa Essentials productlijn

aan ons voor. Deze prachtige producten hebben een 100% unieke formule volledig in huis ontwikkeld en geproduceerd.


Famous Names;  Luxury Dadi'Lotion

Een snel opneembare, niet-vettige hand- en bodylotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid te voorkomen. Het product heeft dezelfde heerlijke geur van Dadi'Oil.

  • Gebaseerd op het prijswinnende en verzorgende oliën van Dadi'Oil
  • Bevat geen sulfaten of parabenen
  • Zuiver plantaardig

Famous Names;  Dadi’Scrub

Dadi'Scrub verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen. Dadi' Scrub is ideaal zowel voor gebruik in de salon als een pre-manicure/pedicure behandeling en bij hand- en voetmassages, als voor gebruik in huis voor het verzachten en verjongen van je huid.

De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en natuurlijk de verzorgende oliën van Dadi 'Oil. Het bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen en is ook geschikt voor gebruik op je gezicht.

Je brengt Dadi' Scrub aan op een vochtige huid en masseert het in. Na te hebben genoten van twee exfoliërende golven (eerst suiker, dan zout), spoel je het af met warm water. Afwerken met de bekroonde Dadi' Oil en/of bekroonde Luxury Dadi' Lotion.