Categorie 3; Favoriete acrylgel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?

België


Urban Nails neXt Gel Cover Pink

Vijlen was nog nooit zo fijn als met de neXt Gel! Deze Cover Pink laat zich gemakkelijk op een sjabloon leggen zonder een clear basis.

Modulatie tot in de perfectie, weinig vijlstof, geen lifting en niet branden in de lamp is nog maar een greep uit alle voordelen!

NeXt Gel Cover Pink heeft de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel. 


Abstract Plastiline Art Gel Queen An’s Lace

De Abstract Plastiline Nail Art Gel is een dikke kneedbare gel die gebruikt wordt om onweerstaanbare 4D Nail Art creaties mee te maken. Deze Plastiline Nail Art Gel geeft je een zee van tijd om je bloemetjes of andere motieven tot in de perfectie te detailleren, daar het pas uithardt in de lamp. Deze Art Gel zorgt ervoor dat het maken van 4D Nail Art voortaan makkelijker, sneller en fijner is voor de Nail Tech. Verwerken van de Art Gel kan met behulp van een penseel, dotting tool, silicone tool of spatel gecombineerd met Alcohol. Een absolute topper voor de creatievelingen onder jullie.

 

Waarom beste product:

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Keileuk product om crea-bea namiddagje te houden op de nagels van klanten.


Gelish PolyGel Cover Pink

Gelish PolyGel is de grootste productdoorbraak op het gebied van kunstnagels. Deze all-in-one TriPolymer-formule behoort toe tot de familie van gels en is volledig geurloos. Sterker dan gel, flexibeler dan acryl. Het product combineert de positieve eigenschappen van acryl en gel in een handige knijptube en is hypoallergeen. De ongelimiteerde verwerkingstijd zorgt ervoor dat de nailtech op zijn / haar eigen tempo werkt, het product uithardt wanneer hij / zij dat wil en dit zonder dat de gel uitloopt. Gelish PolyGel wordt door salonklanten als aangenaam ervaren omdat er tijdens de uitharding van Gelish PolyGel geen onaangename warmte op de nagelplaat wordt waargenomen. De stofdeeltjes van Gelish PolyGel zijn zwaarder dan deze van een klassiek gel- of acrylsysteem, dus vaarwel ronddwarrelend fijn stof. Kortom, Gelish PolyGel is hét product waar elke nagelstylist van droomt. Gelish PolyGel “the best of both worlds”. Gelish PolyGel Cover Pink is een prachtig dekkend roze gel dat bij zowat elke kleur nagelbed mooi en natuurlijk oogt. Gelish PolyGel Cover Pink wordt héél vaak gebruikt om de volledig nagel mee op te bouwen omdat de kleur op zich prachtig nude is en wordt ook door menig French Manicure liefhebber op handen gedragen omwille van zijn opaciteit.

 

Waarom beste product

Het product is revolutionair en de applicatie ervan eenvoudig, snel en innovatief.


Nederland


Urban Nails neXt Gel Cover Pink

Vijlen was nog nooit zo fijn als met de neXt Gel! Deze Cover Pink laat zich gemakkelijk op een sjabloon leggen zonder een clear basis.

Modulatie tot in de perfectie, weinig vijlstof, geen lifting en niet branden in de lamp is nog maar een greep uit alle voordelen!

NeXt Gel Cover Pink heeft de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel. 


Pearl Hybride Glitter Nude

Deze polyacryl-gel van Pearl is met zijn mooie zachte glitter en nude kleur zeer populair.

Hij is makkelijk in gebruik en blijft lang en zonder breken op de nagel zitten.

Omdat je geen geur meer hebt van de acryl liquid is het een zeer aangenaam product om te gebruiken in de salon. Omdat het pas uithard onder een UV/LED lamp is het gebruiksvriendelijk en zeker voor de beginnende nagelstyliste ook zeer geschikt.


LoveNess RevoGel Cover Pink

LoveNess RevoGel (Revolutionary Gel) behoort tot de acrylgel familie. RevoGel Cover Pink benadert het beste de huidskleur voor een perfecte reverse french of nude nagel, het is makkelijk verwerkbaar, heeft een ultieme houdbaarheid en is afweekbaar.