Categorie 4; Favoriete gellak product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


‘just Nailit GELPOLISH’ - smokehouse

‘just Nailit’s favoriete kleur is  ‘smokehouse’, een warme taupe die past bij elke huid, in elk seizoen en bij elke klant. De ultieme houdbaarheid in combinatie met dat het heel gemakkelijk en zeer fijn uitsmeert maken ‘just Nailit GELPOLISH’ meteen tot favoriet. Gemakkelijk uit te harden onder UV, LED én CCFL lampen, en weer snel afweekbaar. Kleur je natuurlijke nagels en kunstnagels met ‘just Nailit GELPOLISH’.

Waarom is ‘just Nailit GELPOLISH’ van Nailit Products de beste “choice”?

- Geschikt voor gebruik over natuurlijke nagels én elk kunstnagelsysteem.
- Een professionele ‘soak-off’ gelpolish.
- Inclusief beschermende BaseProtect en TopGloss voor de beste resultaten.
- Topkwaliteit voor een betaalbare prijs.


DNA My Gel Glowing Pink

Deze bright pink gelpolish is een favoriet van velen. Zowel in de zomer als winter wordt deze kleur veel gebruikt.

De kleur is semi-transparant, met als voordeel dat wanneer je het gebruikt als laag over andere gelpolish tinten het weer een andere kleur geeft.


Urban Nails Rubber Base Gel (clear)

De Rubber Base Gel zorgt voor een super hechting op de natuurlijke nagel en is een ware ‘ridge filler’.
Verder kun je er een natuurlijke bolling mee opbouwen of zelfs verlengen. Bovendien is het een absolute versteviger voor de natuurlijke nagel en een uitstekende basis voor gelpolish. Met de Rubber Base Gel als basis verleng je de draagbaarheid van je product. Naast de clear is hij ook verkrijgbaar in de kleuren pink, naturel en peach. 


Pearl One Step color 202

De One Step gellac is een fantastisch product die je heel snel en simpel zonder base en top coat aanbrengt. Twee laagjes zijn genoeg om minimaal 2 weken mooie nagels voor de klanten te verzorgen. Omdat je geen base en topcoat nodig hebt, kun je meer klanten op een dag doen.
De mooie rode kleur is de meeste verkochte kleur en zeker tijdloos voor iedere vrouw.
Het product is heel gemakkelijk af te weken.


LoveNess Love 2 Gel Polish Malefic

Malefic is bekroond tot dé zomer kleur van 2018! De kleur die binnen een week uitverkocht was door de perfecte dekking en bijzondere, felle tint. Is hij nu neon rood of roze? Ontdek het zelf!

De snelst groeiende lijn door het enorme enthousiasme van de klant door het rijke, trendy kleurenscala, de kleurvastheid, sublieme dekking, enorme houdbaarheid, de snelle afweek tijd, voor zowel de natuurlijke- als de kunstnagel. Deze gel polish is in zowel UV als LED uit te harden en is in 8 minuten soakable. LoveNess luistert naar de klant en kan zodoende makkelijk aan ieders wens voldoen. Per jaar komen er zo’n 6 nieuwe collecties uit met ieder maar liefst 6 kleuren. Inmiddels een wereldwijd begrip!

CND™ SHELLAC™  Wildfire

Dit product is sinds 2012 op de markt en de enige echte gellak waarbij je de natuurlijke nagel niet hoeft te vijlen en die makkelijk te verwijderen is zonder daarbij schade of droogte achter te laten op de natuurlijke nagels. Een breed scala aan kleuren en verschillende topcoats voor een ultiem effect!
CND™ SHELLAC™ is een LED/ UV-cured polish die ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijderd in 8 minuten.

De kleur Wildfire is de meest populaire kleur van SHELLAC™ sinds de lancering. Deze kleur rood is écht bloedrood en daarom ook bloedmooi.