Categorie 4; Favoriete gellak product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?

België


Abstract Brush N’ Color Rubber Base Gel

De Rubber Base Gel van Abstract Brush N’ Color is een absolute must-have voor elke nagelstylist(e). Deze transparante en flexibele basis gel heeft een dikkere viscositeit en wordt aangeraden voor elk type klant. De hechting ten opzichte van Brush N’ Color en Gels bij probleemnagels is ongeëvenaard. Deze basisgel kan eveneens gebruikt worden bij acryltoepassingen wanneer je met je klanten geen raad meer weet. Rubber Base Gel eveneens bekend is als ridgefiller en helpt de onvolmaaktheden in de nagelplaat te egaliseren. Bovendien mag gezegd worden en we spreken uit proefondervindelijke ervaring, dat de natuurlijke nagels er sterker en gezonder door worden. Rubber Base to the rescue!

 

Waarom beste product:

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.


Gelish Soak-Off Gel Polish Red Roses

Gelish Soak-Off Gel Polish deed zo’n 8 jaar geleden zijn intrede in de beauty industrie. Als eerste ter wereld lanceerde het merk een brush-on soak-off gel polish dat minstens 21 dagen perfect blijft zitten. Aanbrengen als nagellak, duurzaam als gel… omschrijft eigenlijk exact wat het product is en doet. Het merk creëerde een geheel nieuwe behandeling in de beauty branche en opende de deur naar een bredere doelgroep voor de Beauty Professional. De award-winnende, gepatenteerde formule was dé eerste in de markt en daarenboven was het ook hét allereerste merk dat kon worden uitgehard in een LED-lamp. Anno 2018 zijn we toe aan een RELAUNCH van het in de BeNeLux bekendste en nog steeds populairste soak-off gel polish merk. Gelish Soak-Off Gel Polish is meer dan alleen maar een merknaam… het is een “Gold Standard” voor de Elite-Salons die service en kwaliteit bieden. Gelish is net zoals Coca Cola en Pampers een verzamelnaam geworden van kwalitatieve producten voor kwalitatieve behandelingen. Red Roses is dé signature kleur van Gelish sinds het begin. Precies het juiste rood die tal van modebewuste vrouwen kan bekoren.

 

Waarom beste product:

Gelish won in de Verenigde Staten maar liefst 6 keer de Readers’ Choice Award van Nails Magazine, 3 maal de Readers’ Choice Award van Nail Pro, 4 keer de Readers Choice Award van Launchpad… het product zet de standaard en is nog steeds dé standaard voor het professionele salon… en verdient het dus meer dan dubbel en dik om in de prijzen te vallen.


Urban Nails Rubber Base Gel (clear)

De Rubber Base Gel zorgt voor een super hechting op de natuurlijke nagel en is een ware ‘ridge filler’.
Verder kun je er een natuurlijke bolling mee opbouwen of zelfs verlengen. Bovendien is het een absolute versteviger voor de natuurlijke nagel en een uitstekende basis voor gelpolish. Met de Rubber Base Gel als basis verleng je de draagbaarheid van je product. Naast de clear is hij ook verkrijgbaar in de kleuren pink, naturel en peach. 


Nederland


LoveNess Love 2 Gel Polish Malefic

Malefic is bekroond tot dé zomer kleur van 2018! De kleur die binnen een week uitverkocht was door de perfecte dekking en bijzondere, felle tint. Is hij nu neon rood of roze? Ontdek het zelf!

De snelst groeiende lijn door het enorme enthousiasme van de klant door het rijke, trendy kleurenscala, de kleurvastheid, sublieme dekking, enorme houdbaarheid, de snelle afweek tijd, voor zowel de natuurlijke- als de kunstnagel. Deze gel polish is in zowel UV als LED uit te harden en is in 8 minuten soakable. LoveNess luistert naar de klant en kan zodoende makkelijk aan ieders wens voldoen. Per jaar komen er zo’n 6 nieuwe collecties uit met ieder maar liefst 6 kleuren. Inmiddels een wereldwijd begrip!


CND™ SHELLAC™  Wildfire

Dit product is sinds 2012 op de markt en de enige echte gellak waarbij je de natuurlijke nagel niet hoeft te vijlen en die makkelijk te verwijderen is zonder daarbij schade of droogte achter te laten op de natuurlijke nagels. Een breed scala aan kleuren en verschillende topcoats voor een ultiem effect!
CND™ SHELLAC™ is een LED/ UV-cured polish die ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijderd in 8 minuten.

De kleur Wildfire is de meest populaire kleur van SHELLAC™ sinds de lancering. Deze kleur rood is écht bloedrood en daarom ook bloedmooi.


Urban Nails Rubber Base Gel (clear)

De Rubber Base Gel zorgt voor een super hechting op de natuurlijke nagel en is een ware ‘ridge filler’.
Verder kun je er een natuurlijke bolling mee opbouwen of zelfs verlengen. Bovendien is het een absolute versteviger voor de natuurlijke nagel en een uitstekende basis voor gelpolish. Met de Rubber Base Gel als basis verleng je de draagbaarheid van je product. Naast de clear is hij ook verkrijgbaar in de kleuren pink, naturel en peach.