Categorie 5; Meest innovatieve product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; Refil bags


Elk product wordt met veel zorg ontwikkeld, getest en gekozen. Kwaliteit in verwerkbaarheid, houdbaarheid, duurzaamheid en veiligheid staat voorop. Ook over het milieu wordt nagedacht bij Nailit Products, bij elke nieuwe ontwikkeling wordt ook ‘groen’ gedacht met het oog op de toekomst, namelijk; Door geen spuitbussen met drijfgassen te gebruiken. Hergebruik van verzendverpakkingen en biologisch afbreekbare schuimvulling. Door voor zo mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten te kiezen. Geen gebruikmakend van micro-plastics zoals polyethyleen (vervuiling oppervlaktewater) en parabenen (synthetisch conserveermiddel).

 

Waarom zijn de Refil bags van Nailit Products de beste “Choice”!

- Verminderd CO2 uitstoot door aanzienlijk minder transportruimte.

- Verminderd de hoeveelheid afval en is grotendeels recyclebaar.

- Gemakkelijk over te hevelen naar kleinere verpakkingen d.m.v. de handige schenktuit.

- Stimuleert het hergebruik van verpakkingen.


Light Elegance;  ButterCream

Light Elegance ButterCream is een kleurengel met een perfecte viscositeit en pigmentering waardoor ze in slechts één laag perfect dekken. Een heel fijne en aangename structuur!

Kan ook gebruikt worden als gelpaint.


Famous Names;  Dadi'Lip Balm

Nieuw in de Famous Names Products huidsverzorging lijn is Dadi'Lip Balm. Dadi’Lip Balm is een 100% natuurlijke balsem voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen. Dadi'Lip Balm helpt ogenblikkelijk tegen schrale lippen. Deze lippenbalsem bevat bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë, en vanzelfsprekend de oliën uit onze bekroonde Dadi'Oil en natuurlijke vitamine E. De lippenbalsem is vrij van parabenen en petroleum. Effectief het hele jaar door!