Categorie 5; Meest innovatieve product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Famous Names Products IBX Boost (duo pak)                

IBX Boost is de enige soak-off gel basecoat (flesje) en gel (potje) die gemaakt is om zes weken op de natuurlijke nagel te blijven zitten. De voordelen van dit product zijn onder andere;

1: Het is perfect voor teennagels, juist omdat het binnen zes weken niet afbreekt. Het is gemaakt om langer te blijven zitten.
2: Door zijn houdbaarheid wordt de kans op oppervlakkige ziektekiemen fors verminderd.
3: Het kan onder alle soak-off gelpolish systemen worden gebruikt.
4: IBX Boost zit vol oligomeren wat betekent dat het uithard in 1 minuut onder alle UV- of LED lampen, ongeacht welk merk.


Nailit Products GLARE met UV/LED hybride technology

GLARE, de professionele UV/LED lamp waarbij de lichtsystemen apart én gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Met optimale diepte uitharding door de gecombineerde voordelen van LED en UV. Geen tijdverspilling meer, maar snel doorwerken mede dankzij de bewegingssensor die automatisch de ingestelde functie activeert. Geschikt voor alle UV en LED gel- en gelpolish producten voor handen en voeten.

Waarom is de GLARE UV/LED lamp van Nailit Products de beste “choice”?

- Apart en gelijktijdig gebruik van UV/LED
- Bewegingssensor.
- Traploos verstelbare timer: 30/240 seconden. 
- Handige uitschuifbare bodemplaat.
- Bodemplaat is te desinfecteren.
- Wattage: 36 (4x9) watt UV-lampen. 18 (3x6) watt LED-lampen.


CND™ SHELLAC™ LUXE Wildfire

CND™ zal in september 2018 SHELLAC™ Luxe introduceren binnen de Benelux. SHELLAC™ Luxe biedt veel voordelen ten opzichte van standaard gelpolish systemen voor zowel de nagel professional als de consument. Het is een uniek twee stappen systeem dat in 60 seconden weer van de nagel af te weken is. Een exclusief kleuren pallet en zoals je van CND™ gewend bent mét behoud van de natuurlijke nagel. SHELLAC™ Luxe is daarom ook niet voor niets uitgebracht in de meest populaire kleur van SHELLAC™ namelijk Wildfire.


Urban Nails neXt Gel Cover Pink

De neXt Gel is een revolutionair product dat de beste eigenschappen van gel en acryl combineert.

Je kunt modelleren tot in de perfectie en vijlen wordt kinderspel!

Met deze lichte roze cover kun je gemakkelijk een nagelbed verlengen en maak je in een handomdraai een mooie Babyboom-nagel. 


Pearl BIO Gel Clear

Dit paradepaardje van Pearl was de eerste rubberbase die voor de natuurlijke nagel ontwikkeld werd.
De Bio Gel is een UV Soak-off gel speciaal ontwikkeld voor natuurlijke nagels voor het verkrijgen van een perfecte hechting.
Het is een flexibele gel en geeft een hoge glans. Hij is ontworpen om de natuurlijke nagel te versterken. Hij wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt onder PearLac of als een versterkende transparante basislaag.
In tegenstelling tot andere builder - en UV gels is de Bio Gel gemakkelijk te verwijderen met aceton of soak off.


LoveNess Love 2 Repair Gel

Hét niet meer weg te denken product in de salon. Een perfecte soakable / afweekbare versteviging welke tot stand is gekomen door de wens van de styliste. Love 2 Repair Gel geeft een enorme versteviging voor diegene die nét dat beetje extra nodig heeft en is ook perfect te gebruiken voor de natuurlijke nagel voor een reparatie.

Ook indien een gelpolish minder zou hechten bij een klant, biedt Love 2 Repair Gel dé oplossing. Love 2 Repair Gel is verkrijgbaar in een handig flesje van 15ml, een potje van 7g. en op veler verzoek zelfs verkrijgbaar in een pot van 45g.


Abstract Brush N’ Color Aquarelle Effect Gel Polish HAWKBIT

Abstract Brush N’ Color Aquarelle Effect Gel Polish is een gellak dat je in staat stelt om in een handomdraai snelle, prachtig en Abstract Nail Art te creëren.  De samenstelling van de Aquarelle Effect Gel Polishes werd dusdanig vervaardigd zodat je met slechts 6 basistinten Aquarelle Effect Gel Polish gecombineerd met je favoriete Brush N’ Color gellak oneindig veel design mogelijkheden hebt. The sky is the limit!

 

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Een veelzijdig product met ontelbare mogelijkheden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.