Categorie 7; Favoriete coloracryl product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?

België


Gelish Dip No Way Rosé

Gelish Dip poeders zijn color acryls vervaardigd uit extra fijne polymeren die helpen om een perfecte absorptie te krijgen van zowel acrylvloeistof in een L&P toepassingen als lijm in een diptoepassing. De korrel heeft een dermate fijne structuur dat er geen schaduwen of belletjes kunnen ontstaan. Het absolute voordeel van de Gelish Dip kleurenpoeders is dat ze sterk gepigmenteerd zijn en ze zich naast het dip systeem perfect lenen om verwerkt te worden in een color acrylpoeder in een poeder-vloeistofsysteem waardoor prachtige acryl designs vervaardigt kunnen worden. Wij kozen de kleur No Way Rosé uit omdat deze rosé-goude tint keer op keer iedereen betovert maar ook omdat deze kleuren matchen met de Morgan Taylor Nagellakkleur en de Gelish Soak-Off Gel Polish kleur. Go all the way… with No Way Rosé.

Waarom beste product:

Gelish Dip werd vervaardigt door Danny Haile, grondlegger van Gelish en meervoudig wereldkampioen. Toen Gelish Dip uitkwam stonden heel wat mensen sceptisch tegenover het systeem, tot ze het probeerden en inzagen dat het veel meer dan enkel ‘dippen’ te bieden had.


Abstract Superior Polymer Sparkling Nude Concealer

De Abstract Superior Polymers laten per direct een superieure indruk na op menig acryl liefhebber.  De polymeren gebruikt in de Superior Polymers zijn van de allerhoogste en meest geraffineerde kwaliteit.  De fijne structuur van de acrylkorrel zorgt voor een eenvoudige en feilloze applicatie.  Gecombineerd met de Superior Monomer merk je op dat de producten zelf-egaliserend zijn en je voldoende verwerkingstijd bieden.  De soft-filing polymeren zijn makkelijk en snel in model te vijlen.  Sparkling Nude Concealer is één van de absolute favoriete kleuren onder de acryllers.  Deze cover pink camoufleert de nagelplaat zonder die er “fake” te laten uitzien.  De discrete shimmer die aan de poeder werd toegevoegd zorgt voor een elegante toets, waardoor de kleur ook als nude-look op zich gedragen kan worden.  Een absoluut toppertje.

Waarom beste product:

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden.  Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.

 


LoveNess Color Acryl Chemical Pink

Vanaf dit voorjaar mag LoveNess vol trots zeggen dat er een hoge kwaliteit color acryl poeder in het assortiment zit.

Chemical Pink is toch wel de uitblinker tussen al deze prachtige kleuren door de volle structuur en de enorm hoge pigmentatie. Perfect voor gebruik bij full cover applicaties, French manicures en alle designs die je maar wilt maken!


Nederland


Nailit Products Sculpting Powder COVER PINK

Sculpting Powder COVER PINK bedekt de nagelplaat optimaal zonder verlies van het natuurlijke uiterlijk. Creëert eenvoudig prachtige nagelbedverlengingen of Babyboom nagels zonder wolken, dankzij de gelijkmatige pigmentverdelingen in deze co-polymer acrylpoeder.

Waarom is de Sculpting Powder COVER PINK van Nailit Products de beste “choice”?

- Dekkend roze voor nagelbedverlenging en camouflage.
- Optimale interne verbinding.
- Co-polymer samenstelling.
- Super productcontrole.


Urban Nails Color Acryl A26

Deze color acryl is een prachtige roze kleur met een lichte shimmer en meest favoriet bij klanten.

Je kunt de Color Acryl A26 prima gebruiken voor full color nagels of voor French, maar is ook heel geschikt voor het maken van 3D acryl bloemen of gebruik als glitter dust. Deze acryl poeder heeft een medium setting en is self leveling.


LoveNess Color Acryl Chemical Pink

Vanaf dit voorjaar mag LoveNess vol trots zeggen dat er een hoge kwaliteit color acryl poeder in het assortiment zit.

Chemical Pink is toch wel de uitblinker tussen al deze prachtige kleuren door de volle structuur en de enorm hoge pigmentatie. Perfect voor gebruik bij full cover applicaties, French manicures en alle designs die je maar wilt maken!