Categorie 9; Favoriete nail art product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; Creator #10 acrylpenseel

Professioneel, hoge kwaliteit stileer penseel van 100% Kolinski haar. De haren zijn ongesneden en handmatig gezet. Hierdoor krijgt elke penseel een buikje dat als vloeistofreservoir dienst doet en een perfecte punt voor precisie werk. Ideaal voor 3D naildesigns! Het penseel heeft een handzaam heft en een afsluitdop met opening voor optimale droging van de penseelharen. Tevens voorkomt de afsluitdop vervuiling van de penseelharen door ronddwarrelend stof.

Waarom is de Creator #10 van Nailit Products de beste “choice”?

- Geeft super controle bij het samenstellen van de juiste mengverhouding
- 3D acryl designs worden met precisie gelijkmatig gestileerd.
- De spitse punt verandert in een vlak uiteinde bij enige druk, hierdoor kan er meer druk uitgeoefend worden tijdens het stileren van alle designs.


Urban Nails Diamond Line DL01

Get the Mermaid-look met deze glitter van superieure kwaliteit. Door de iets grotere glittermaat krijg je een hoge reflectie en enorm bling bling-gehalte.

Bij gebruik op iedere kleur krijg je weer een ander effect. De glitter is makkelijk aan te brengen in de plaklaag en zeer geschikt om te sugaren.
Op wit krijg je een roze-blauwe gloed en op zwart wordt hij rood-groen.


LoveNess Love 2 Nail Art liner 0/0


LoveNess Nail art Liner is een synthetisch penseel met kortere haren voor de meest gedetailleerde designs.

Het penseel wordt zelfs gebruikt voor painting faces waaruit blijkt dat dit penseel waanzinnig is!

Pearl Plastiline Gel 002

Plastiline gel is een stabiele gel om 3D designs mee te maken, zoals kant, bloemen, roosjes, veren en nog veel meer. De mogelijkheden zijn oneindig. Door zijn stabiliteit is het makkelijk om de designs helemaal aan te passen tot aan perfectie. De witte kleur is het meest populair, omdat deze eigenlijk het meest in diverse soorten en maten designs als basis kan worden gebruikt.
Plastiline gel is in een groot assortiment aan kleuren verkrijgbaar. Mocht je toch nog niet de kleur vinden die je zoekt, dan is het zelfs mogelijk om een klein beetje Pearl Premium gel erdoor te mengen en zo een mooie eigen kleur te maken of een marble-effect te krijgen. Ook de plastiline zelf is door elkaar te kneden.