De Readers' Choice Award 2021 is van start gegaan.

Laat jouw stem ook gelden!

Breng je stem uit!

Breng als lezer van Nail Design Magazine je stem uit in de volgende categorieën:

Meest favoriete...

1. traditionele acryl product
2. traditionele gel product
3. acrylgel product
4. gellak product
5. innovatieve product
6. colorgel product
7. coloracryl product
8. product voor de verzorging van de natuurlijke nagel
9. nail art product
10. handverzorgingsproductBreng snel jouw stem uit op je favoriete producten, kies hierbij uit de genomineerde producten.


Jij als nagelstyliste en als lezer van Nail Design Magazine weet als geen ander welke producten je graag gebruikt, welk product favoriet is in jouw nagelsalon, welk product je het meest verrast heeft qua innovatie, welk product het grootste gebruiksgemak heeft en natuurlijk ook welk product je liever niet aan een ander zou aanbevelen. Dit geldt voor alle nagelstylisten, groothandels, opleidingscentra en iedereen die met professionele nagelproducten werkt.

Door als lezer mee te doen aan de Nail Design Magazine Readers' Choice Award 2021, geef je jezelf als gebruiker van de producten een heuse stem. Jij bepaalt immers mee welk product uiteindelijk met de eer gaat strijken om als beste product bestempeld te worden door de lezers van Nail Design Magazine, het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux. Zorg er dus voor dat je meedoet en zo met alle lezers samen een jury vormt voor deze derde Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux!

Om mee te kunnen doen moet je lezer zijn van Nail Design Magazine. Je kunt dan je digitale stem uitbrengen op de genomineerde producten. Zit je favoriete product er (nog) niet bij? Geef dan jouw favoriete product door via het stemformulier op de website.

De nominatierondes vinden plaats tot en met maandag 31 januari 2022 12.00 uur. Aan de hand van de dan binnengekomen stemmen wordt de top 3 bepaald. In de laatste stemronde van februari 2022 kan alleen nog maar gekozen worden uit de top 3 van genomineerde producten.

 

Voor ieder genomineerd product tellen stemmen uit Nederland en België apart mee. Door de stemmen te scheiden, kan er uiteindelijk per land een top 3 en vervolgens een winnaar en één overall Benelux-winnaar bepaald worden. De duizenden lezers van Nail Design Magazine, het grootste vaktijdschrift voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux, geven samen aan wat zij hun meest favoriete product in iedere categorie vinden.