Categorie 10;

Favoriete handverzorgingsproduct

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Famous Names Products; Dadi’™ Lotion

Gebaseerd op onze award winnende Dadi’™ Oil is Dadi’™ Lotion zuiver plantaardig met natuurlijke vitamine E. Dadi’™ Lotion is een snel opneembare, niet-vettige hand en body lotion, die tevens ook geschikt is voor je gezicht. Dadi'™ Lotion is ontwikkeld om het vocht in de huid te vast te houden en het verouderen van de huid te helpen voorkomen. Wist je dat je het ook kan gebruiken voor het verwijderen van je make-up?


Nailit Products; Indulge BoostingBalm

BoostingBalm is een snel intrekkende 70% organische ‘all-over-body’ crème, die de huid voedt, verzacht, verfrist en zacht geurend maakt. BoostingBalm heeft een basis van genezende Aloë Vera, voedende Shea butter, ontstekingsremmend en antioxiderend Green tea extract, heilzame Jojoba en het herstellende vitaminecomplex: A, B5, E en F. Deze hand/voetcrème zorgt voor het ultieme wellness gevoel door de aromatische, etherische oliën. Eventueel vermengen met een kleine hoeveelheid JuiceUp hot-oil voor optimale voeding en herstel van de drogere, overbelaste en veeleisende huid. Ideaal voor een verzorgende afsluiting van elke salonbehandeling. BoostingBalm is 100% Vegan.

 

Waarom is de Indulge BoostingBalm van Nailit Products de beste “Choice”?

  • Rijk voedende en verzorgende all-over-body crème.
  • Te verrijken met JuiceUp voor de veeleisende huid.
  • Heerlijk, zacht geurend.
  • Ideale afsluiting van elke behandeling.
  • Perfect salonverkoop product.

Abstract®; Hand & Body Lotion SASSY RASPBERRY

Abstract® Hand & Body Lotions hydrateren en voeden de huid. Deze lotion verrijkt met Shea Butter dringt snel door in de huid en maakt de handen en het lichaam voelbaar zachter. De toevoeging van Allantoïne en Vitamine E zorgt ervoor dat het herstel van de droge en beschadigde huid een boost krijgt. De Hand & Body Lotion van Abstract® is eveneens verkrijgbaar in een handig handtas formaat.

 

Waarom deze keuze

Hand & Body Lotion van Abstract® is een eerlijk product en doet wat het belooft. Voor wat betreft prijs-kwaliteit is dit product een absolute topper en gegarandeerd resultaat verzekerd.

 

Waarom beste product

Omdat de Hand & Body Lotion zoveel meer is dan zijn uitstraling. Dit is niet zomaar een hand & body lotion.


Light Elegance; Q&Lu Bamboo Lotion

Light Elegance Q&Lu Bamboo Lotion is een hydraterende hand-, voet-, en lichaamslotion speciaal geformuleerd met de meest hoogwaardige ingrediënten die bovendien 100% natuurlijk zijn. Deze handlotion voedt en hydrateert de huid zonder vettig of kleverig aan te voelen. De kalmerende muntachtige geur maakt deze lotion geschikt voor echt iedereen.

 

Waarom deze keuze?

Omdat deze Light Elegance Q&Lu lotion, net zoals de volledige Q&Lu Spa Lijn is samengesteld zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen. Bovendien is het Animal Cruelty Free & Vegan!

 

Waarom beste product?

Omdat Light Elegance steeds werkt met de meest innovatieve ingrediënten en deze Q&Lu Bamboo Lotion hiervan het bewijs is!


Jouw Product genomineerd hier?