Categorie 2;

Traditionele gel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


aJoy; Fiber gel Tan

aJoy Fiber Gel is een bouwgel met een crosslink structuur. Dit wil zeggen, een geweven structuur die je gel meer stevigheid en vastheid geeft.

Door deze crosslink structuur zal de aJoy Fiber Gel niet uitlopen in de nagelriemen. Je krijgt daardoor voldoende tijd om deze te bewerken.

De medium viscositeit geeft de mogelijkheid aan iedereen, zowel beginners als gevorderden om hier correct te werken.


Nailit Products; SmoothGel 3in1 builder Pink

SmoothGel 3in1 buildergel Pink is een ideale, snel verwerkbare gel en geeft elke nagelstylist de mogelijkheid sterke, snelle nagelverstevigingen en -verlengingen te maken op zowel tips als sjablonen. Een medium dikke, transparant roze 3in1 builder gel die zowel als basis-, opbouw- en topgel gebruikt kan worden. Ook geschikt voor gel pedicure behandelingen.

 

Waarom is SmoothGel 3in1 builder Pink van Nailit Products de beste “Choice”?

  • Geeft excellente hechting.
  • Hoge sterkte, eenvoudige stileer capaciteiten.
  • Low-heat verwerking.
  • Egaliseert het oppervlak.
  • Geschikt voor UV en LED uitharding.
  • Oplosmiddel bestendig.

Abstract®; Fiber Power Gel BABY PINK

Fiber Power Gel Baby Pink werd in 2015 door Abstract® als eerste in de nagelbranche geïntroduceerd. Deze zuurvrije bouwgels bevatten microscopisch fijne glasvezeldeeltjes waardoor de geconstrueerde kunstnagels zo sterk als acryl zijn, maar toch dun en duurzaam zijn. De Fiber Power Baby Pink van Abstract® opent ook tal van deuren als het gaat over het behandelen van probleemnagels. De glasvezeldeeltjes die zichtbaar zijn bij het openen van de pot, zijn na

uitharding niet meer waarneembaar. Deze medium-viscose en zelf-egaliserende fiber gel vormt geen hitte op de nagelplaat, vergeelt niet en is makkelijk pinchbaar. Eveneens mag gezegd worden dat bij het vijlen er minimale stofontwikkeling is, wat een extra troef is.

 

Waarom deze keuze

In 2017, 2018, 2019 en 2020 werd de Crystal Clear reeds bekroond met de Award Meest Favoriete Traditionele Gel Product, dit betekent dat de meningen reeds unaniem zijn over de kwaliteit van Abstract® Fiber Power. Daarom nomineren we dit jaar de Fiber Power Gel Baby Pink. We hopen op een nieuwe bekroning en hopen dat we onze noorderburen inmiddels van de kwaliteit van onze producten hebben kunnen overtuigen. Onze keuze om de Abstract® Fiber Power Baby Pink te nomineren als Meest Favoriete Traditionele Gel product is omdat het gewoon dé beste gel is. Onze eerdere bekroningen bewijzen dit.

 

Waarom beste product

Medium viscoos, makkelijk te gebruiken voor zowel beginners als gevorderden. Supersterk. Geen vergeling, geen hittevorming, makkelijk pinchbaar en een minimale hoeveelheid vijlstof. Alles waar een nailtech van dromen kan.


Light Elegance; Soft Pink Extreme

De Light Elegance Soft Pink Extreme is de meest verkochte gel uit het volledige Lexy Line gamma. Deze bijzondere zuurvrije formule is zelf-modellerend en vijlt erg gemakkelijk. De tint van deze gel zorgt ervoor dat deze perfect is voor babyboom nagels of een mooie natuurlijk ogende set. Deze gel is zowel flexibel als krachtig.

 

Alle Light Elegance gels worden verantwoord geformuleerd en gefabriceerd in Redmond, Oregon (VS) en streng gecontroleerd op de kwaliteit van elke batch. Door het gebruik van oligomeren zijn deze gels bovendien geschikt voor nagelstylistes of klanten die snel allergisch zouden reageren.

 

Waarom deze keuze? 

Omdat Light Elegance dankzij jarenlange O&O (onderzoek en ontwikkeling) de beste producten met uitstekende resultaten kan garanderen..

 

Waarom beste product?

Omdat naast de hoogstaande kwaliteit van dit product, Light Elegance ook Vegan, Animal Cruelty Free en Hema Free is.


Jouw Product genomineerd hier?