Categorie 3;

Favoriete acrylgel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


aJoy; Acrygel Smoothie

Acrygel Smoothie van aJoy heeft de flexibiliteit van gel en de hardheid van Acryl. Je kan het makkelijk aanbrengen en je kan het zelfs in één stap verwerken.

aJoy Acrygel Smoothie is bewerkbaar totdat het volledig uitgehard is in een LED of UV-lamp.

Met aJoy Acrygel is er geen lifting meer en op de nagels van je klant voelt het vederlicht aan. Deze Acrygel heeft geen geur- en geen warmtegewaarwording tijdens het uitharden.

Je klant ervaart dus geen brandend gevoel tijdens het uitharden van de aJoy Acrygel Smoothie in de lamp.


Abstract®; AcryGum Tube SOFT SPARKLING PINK

De AcryGum Gel van Abstract® is relatief nieuw in de kunstnagelwereld, verkrijgbaar in tube en pot. Abstract® AcryGum Gel is een kneedbare gel die gebruikt wordt om op een eenvoudige manier natuurlijke nagels te verstevigen of te verlengen. De viscositeit is medium-dik. Voor de ontwikkeling van Abstract® Acrygum is er gekozen om een grote variëteit aan ingrediënten te gebruiken, die stevigheid en hardheid bieden zonder compromissen te moeten sluiten ten opzichte van de flexibiliteit van de natuurlijke nagel. De performante AcryGum Gel formule is oersterk en voelt vederlicht aan. Klanten die de overstap al gemaakt hebben zijn ‘blown-away’ van de hechting, duurzaamheid en draagbaarheid. De Abstract® AcryGum Tube Soft Sparkling Pink is een prachtige zacht-roze acrylgel met een elegante shimmer die een adembenemend resultaat garandeert.

Abstract® AcryGum Gel blijft net zolang verwerkbaar als de nail tech nodig acht om het product perfect te modelleren zonder dat het gaat uitlopen. Deze gebruiksvriendelijke formule zorgt ervoor dat de klus sneller, efficiënter en eenvoudiger geklaard kan worden. De ‘no-nonsense’ productverwerking met spatel en penseel gecombineerd met Antisepta sluit urenlang navijlen volledig uit. Alle voordelen van Gel en Acryl ondergebracht in een cruelty-free, gebruiksvriendelijk product dat vervaardigd werd volgens de strenge normen van het GMP kwaliteitsborgingssysteem.

 

Waarom deze keuze

Onze keuze om de Abstract® AcryGum Tube Soft Sparkling Pink te nomineren als Meest Favoriete Acrylgel Product is omdat het een prachtige kleur is en een absolute must-have voor de meest vooruitstrevende salons.

 

Waarom beste product

New kid on the block. Eenvoudig in gebruik. Prachtige kleur voor babybooms. Stevigheid en hardheid zonder compromissen. Oersterk en vederlicht.


Jouw Product genomineerd hier?