Categorie 4;

Favoriete gellak product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


aJoy Essential; Peach

Deze aJoy Essential is een zeer hoog gepigmenteerde gelpolish of gellak. Door de hoge pigmentatie is deze aJoy Essential kleur reeds dekkend vanaf de eerste laag.

De in 15 minuten afweekbare gellak kan gebruikt worden als gelpolish op de natuurlijke nagel, maar ook als kleur over een kunstnagel.

aJoy Essential is speciaal ontwikkeld voor dames die graag modieus en stijlvol op hippe party’s verschijnen. aJoy Essential gelpolish is beschikbaar in een 15 ml flesje met een handig en ergonomisch borsteltje.


Nailit Products; ‘ just Nailit GELPOLISH’ – Lighthouse #52

‘just Nailit’s favoriete kleur is ‘Lighthouse’, want als je voor rood kiest wil je ook knalrood. ‘Lighthouse’ als een waarschuwingslicht tegen de achtergrond van een klein natuurstrandje. De ultieme 21+ dagen houdbaarheid in combinatie met een fluwelen smeerbaarheid maken ‘just Nailit GELPOLISH’ meteen tot favoriet. Gemakkelijk uit te harden onder UV, LED én CCFL lampen, 1-laags kleurdekking en weer snel afweekbaar, Kleur je natuurlijke nagels en kunstnagels met ‘just Nailit GELPOLISH’.

 

Waarom is ‘just Nailit GELPOLISH’ van Nailit Products de beste “Choice”?

 • Geschikt voor gebruik over natuurlijke nagels én elk kunstnagelsysteem.
 • Een professionele ‘soak-off’ gelpolish.
 • Inclusief beschermende BaseProtect en TopGloss voor de beste resultaten.
 • Topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Abstract®; Brush N’ Color MOKIHANA

Abstract® Brush N’ Color is een veelzijdige gelnagellak die in 2017 geïntroduceerd werd om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de meest trendy en vooruitstrevende nail tech, die snel en efficiënt de klus wil klaren. Brush N’ Color combineert het gebruiksgemak van een gel polish en de sterke pigmentatie en crèmige textuur van een color gel. De sublieme viscositeit garandeert elke keer voor vlekkeloze applicaties, om nog maar te zwijgen van de eindeloze nail art mogelijkheden. De flexibiliteit van Brush N’ Color staat garant voor een uitstekende verwerking en duurzaamheid, zowel op de natuurlijke nagels als op kunstnagels. Voortaan verkrijgbaar in 7,5 ml & 15 ml.

 

Waarom deze keuze

 • Specifiek ontwikkeld voor de meest vooruitstrevende nail tech.
 • Snelle en efficiënte applicatie.
 • Veelzijdig. Te gebruiken op natuurlijke nagels en kunstnagels.
 • Geen chipping of peeling.
 • Crèmige textuur, een verademing om mee te werken.
 • Superieure dekkracht.
 • Het applicatorborsteltje neemt de perfecte dosering gel op en vergemakkelijkt de applicatie.
 • Kwaliteit voor een eerlijke en betaalbare prijs.

 

Waarom beste product

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.


Light Elegance; P+ Soak Off Polish A Mothers Memories

De nieuw samengestelde formule zorgt voor een extreme houdbaarheid op de natuurlijke nagels tot wel 21 dagen. Het gamma bestaat uit een mooi assortiment volle, romige kleuren en sprankelende glitters. Het afgeronde borsteltje zorgt voor perfecte en eenvoudige applicatie.

Bovendien is de P+ QDbase geformuleerd om het afweekproces met de P+ Gel Polish in combinatie met remover te versnellen (gemiddeld 7 minuten met de QDBase als basislaag).

Zoals alle Light Elegance gels is de P+ QDbase verantwoord geformuleerd en gefabriceerd in Redmond, Oregon (VS) en streng gecontroleerd op de kwaliteit van elke batch.

 

Waarom deze keuze?

Omdat Light Elegance dankzij jarenlange O&O (onderzoek en ontwikkeling) de beste producten met uitstekende resultaten kan garanderen.

 

Waarom beste product?

Omdat naast de hoogstaande kwaliteit van dit product Light Elegance ook Vegan, Animal Cruelty Free en Hema Free is.


Jouw Product genomineerd hier?