Categorie 6;

Favoriete colorgel product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


aJoy; Colorgel Vertex nr. 13

Deze colorgel kleur is een absolute must have in jouw salon. Het is de ideale 'Baby roze' kleur en is het hele jaar door een grote hit. Door de structuur van de colorgel is de dekking van de beste kwaliteit.
En niet onbelangrijk, door de dikte van de gel kan deze perfect gebruikt worden als teken gel. Dat is twee vliegen in één klap!  


Genz Soak off : 78

Het hele jaar door veranderen kleurtrends en mode ideeën.

Er zijn een paar kleuren, die altijd in alle seizoenen, op alle momenten en in alle gevallen helemaal perfect zijn. Daarom stellen we jullie de 'Genz 78' voor. 

 

Deze paars/ aubergine kleur is de klapper van 2021. Doordat de kleur niet te donker is kan hij zowel in de zomer als de winter ieders hart bekoren.


Nailit Products; UV/LED SmoothGel 3in1 builder

COVER PINK

SmoothGel 3in1 builder COVER PINK geeft elke gel-stylist de mogelijkheid optimaal dekkende, snelle nagelbedverlengingen en babyboom nagels te maken. Medium dikke, 3in1 buildergel die zowel als basis-, opbouw- en als topgel te gebruiken is. Ook geschikt voor pedicures.

 

Waarom is SmoothGel COVER PINK van Nailit Products de beste “choice”?

  • Geeft excellente hechting en kleur dekking.
  • Hoge sterkte, eenvoudige stileer capaciteiten.
  • Low-heat verwerking.
  • Geschikt voor UV en LED uitharding.

Abstract®; Creamies BLACK ANGEL

Abstract® Creamies zijn sterk gepigmenteerde color gels die voornamelijk gebruikt worden om op een eenvoudige manier fijne lijntjes en patronen te maken. Daarnaast kunnen Creamies ook gebruikt worden als color gel bovenop een kunstnagel. Door hun flexibiliteit kunnen ze, mits gebruik van een basisgel, ook gebruikt worden op de natuurlijke nagel. Een absolute must-have, voor zij die van detail werk houden…

 

Waarom deze keuze

Abstract® Creamie BLACK ANGEL is een gitzwarte art en color gel die voor verscheidene toepassingen gebruikt kan worden. Abstract® Creamies zijn vaak de underdog, vandaar de keuze om deze underdog in de spotlight te zetten.

 

Waarom beste product

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.


Light Elegance; Buttercreams Snowshoe for two

De Light Elegance Buttercreams zijn niet te evenaren. Als je ze een keer hebt gebruikt wil je gewoon niets anders meer! Dit zijn hoogwaardige gepigmenteerde kleurengels met een geavanceerde technologie waardoor je deze kleurengel kan gebruiken als:

  • Gel Paints om de nagels te versieren met handpainting (de gel dan niet oproeren)
  • Colorgel want wanneer je de gel oproert krijgt deze een egaliserende viscositeit die met ongelofelijke eenvoud lakt.

 

Waarom deze keuze?

Omdat de Light Elegance ButterCreams zodanig gepigmenteerd zijn dat ze in één enkele laag dekken, zelfs de meest lichte kleuren.

 

Waarom beste product?

Omdat naast de hoogstaande kwaliteit van dit product, Light Elegance ook Vegan, Animal Cruelty Free en Hema Free is.


Jouw Product genomineerd hier?