Categorie 7;

Favoriete coloracryl product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; Sculpting Powder COVER PINK

Sculpting Powder COVER PINK bedekt de nagelplaat optimaal zonder verlies van het natuurlijke uiterlijk. Creëert eenvoudig prachtige nagelbedverlengingen of Babyboom nagels zonder wolken, dankzij de gelijkmatige pigmentverdelingen in deze co-polymer acrylpoeder. Ideaal voor creatief gebruik bij Nail-designs.

 

Waarom is de Sculpting Powder COVER PINK van Nailit Products de beste “Choice”?

  • Dekkend roze voor nagelbedverlenging en camouflage.
  • Optimale interne verbinding.
  • Co-polymer samenstelling.
  • Super productcontrole.

Abstract®; Superior Color Polymer FLIRTY FLAMINGO

De Abstract® Superior Color Polymers laten per direct een superieure indruk na op menig acryl liefhebber. De polymeren gebruikt in de Superior Color Polymers zijn van de allerhoogste en meest geraffineerde kwaliteit. De fijne structuur van de acrylkorrel zorgt voor een eenvoudige en feilloze applicatie. Gecombineerd met de Superior Monomer merk je op dat de producten zelf-egaliserend zijn en je voldoende verwerkingstijd bieden. De soft-filing polymeren zijn makkelijk en snel in model te vijlen. Superior Color Polymer Flirty Flamingo is één van de absolute favoriete kleuren onder de acryl gebruikers. De lichte shimmer in deze prachtige girly pink kleur zorgt ervoor dat de kleur zich uitstekend leent om te verwerken in een color ombré als voor full color.

 

Waarom deze keuze

De Abstract® Superior Color Polymer Flirty Flamingo werd in 2021 gelanceerd, dus hoort zeker mee te dingen naar de titel: Beste Color Acryl Product.

 

Waarom beste product

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.


Jouw Product genomineerd hier?