Categorie 8;

Favoriete product voor verzorging van de natuurlijke nagel

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


aJoy; Nagelriemolie Cherry

Onze nagelriemolie voedt de natuurlijke nagel en werkt ook herstellend voor de omliggende huid.

De Cherry geur is de meest geliefde uit het gehele assortiment.


Famous Names Products; Dadi’™ Oil

Je nagelriemen zijn redelijk kwetsbaar en een goede verzorging is essentieel om uitdroging te voorkomen. Dadi’™ Oil van Famous Names Products is 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en pure natuurlijke vitamine E maar liefst 21 verschillende essentiële oliën. Dadi’™ Oil wordt ervaren als een enorm fijn product om te gebruiken. Dadi’™ Oil is ontwikkeld om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Na het intrekken


Nailit Products; Indulge CutiTreat

De diep penetrerende, 100% natuurlijke nagel- en huidconditioner CutiTreat, verrijkt met heilzame organische oliën van jojoba, saffloer, druiven- en abrikozenpit, herstelt, voedt en verzorgt nagels en huid. De oliën van CutiTreat zijn rijk aan vitamines en mineralen. Het voorkomt vastgroeien en scheuren van de nagelriemen. Dagelijks gebruik van CutiTreat geeft snel herstel van de overbelaste, geïrriteerde en kwetsbare huid en nagels, zeer geschikt om te gebruiken na verwijdering van kunstnagels. Tevens houdt het door de plastificerende werking de natuurlijke nagels en kunstnagels soepel en sterk.

 

Waarom is de Nailit Products Indulge CutiTreat de beste “Choice”?

  • Hét ‘medicijn’ bij overbelaste of beschadigde nagels na verwijdering van kunstnagels.
  • Rijk voedende nagelriemolie.
  • Heerlijk geurend en zacht aanvoelende olie.
  • Zichtbaar resultaat na een 14 dagen kuur.
  • Perfect salonverkoop product.

Abstract®; Apply N’ Dry Keratin Nutrition

Apply N’ Dry Keratin Nutrition is een keratinebehandeling bestemd om splijtende, droge, broze en beschadigde nagels, alsook harde en stugge nagelriemen te behandelen. Gehydrolyseerde keratine, panthenol, tarwekiem- en gistextracten werden toegevoegd om het herstelproces te versnellen en maximaal te ondersteunen. Panthenol is een superieur, hydraterend ingrediënt, terwijl gehydrolyseerde keratine en gistextract doelgericht de nagelplaat verzorgen en de stevigheid teruggeeft. Tarwekiemextracten zijn een bron van vitamine E en staan in voor de verzorging van de huid. Het serum heeft een subtiel zoete geur en gel-achtige viscositeit, waardoor het snel door de nagels en huid geabsorbeerd wordt en geen film achterlaat. Keratin Nutrition is de perfecte  behandeling om nagels en nagelriemen snel en efficiënt te verzorgen en te herstellen. Keratin Nutrition zorgt voor een prachtige, natuurlijke, gezonde uitstraling en maakt de nagels aanmerkelijk sterker.

  • Cruelty-free
  • 7-FREE (vrij van Formaldehyde, Dibuthyl Phthalate, Toluene, Formaldehyde Resin, Camphor, Ethyl Tosylamide & Xylene)

 

Waarom deze keuze

Omdat we bij Abstract® onszelf uitdagen om jaarlijks tal van nieuwe producten ter nominatie te laten deelnemen aan de Readers’ Choice Awards van Nail Design Magazine, willen we onze allernieuwste Apply N’ Dry Keratin Nutrition graag insturen en we hopen op een positieve reactie van de lezers.

 

Waarom beste product

Omdat de Apply N’ Dry Keratin Nutrition is dé keratinebehandeling bij uitstek is die doet wat het belooft te doen.


Jouw Product genomineerd hier?