WINNAARS Readers' Choice Award 2020

Winnaars 'Nail Design Magazine Readers' Choice Awards Benelux 2020' bekend!

 

De winnaars van de Readers' Choice Award 2020 zijn bekend, in de afgelopen dagen zijn de bijbehorende trofeeën persoonlijk door Nail Design Magazine aan de winnaars uitgereikt.

Nail Design Magazine feliciteert Sofie Devlieger van ASAP Nails & Beauty met het behalen van de overall trofee voor het meest favoriete Benelux product volgens de lezers van Nail Design Magazine. Daarnaast behaalde ASAP Nails & Beauty voor België in alle 10 de categorieën de nummer één positie waar zij dus in iedere categorie het meest favoriete product hadden volgens de lezers van Nail Design Magazine.

 


Nail Design Magazine feliciteert José Lie-A-Njoek van Nailit Products met het behalen van maar liefst zeven keer de eerste positie in Nederland, waar zij in zeven categorieën het meest favoriete product had volgens de lezers van Nail Design magazine.


Tracy Anne Shelverton van Gorge Nails verdiende de felicitaties van Nail Design Magazine voor het behalen van twee keer de eerste plaats in Nederland.


Alle enthousiaste lezers van Nail Design Magazine: bedankt voor het uitbrengen van jullie stem!

Meest favoriete...
1. traditionele acryl product
2. traditionele gel product
3. acrylgel product
4. gellak product
5. innovatieve product
6. colorgel product
7. coloracryl product
8. product voor verzorging van de natuurlijke nagel
9. nail art product
10. handverzorgingsproduct


De overall Benelux Award voor meest favoriete product volgens de lezers van Nail Design Magazine is geworden

Abstract Hand & Body Lotion Sassy Raspberry, van ASAP Nails & Beauty!

Ook meedoen in 2021?

 

In 2021 organiseer Nail Design Magazine voor de vijfde keer de Readers' Choice Awards Benelux. Wil jij ook jouw product(en) laten nomineren? Download de Algemene Voorwaarden en misschien staat jouw product hier volgend jaar!

Algemene Voorwaarden Readers Choice Award 2021
PDF – 256,6 KB 222 downloads