Categorie 4; Favoriete gellak product

De laatste stemronde is begonnen! Hieronder vindt je de nominaties per land die de Top 3 hebben gehaald. Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?


Nederland

‘just Nailit GELPOLISH’ – Rock Chick


‘just Nailit’s favoriete kleur is ‘Rock Chick, mega populair is deze Ferrarirode kleur, gewaagd en uitdagend, voor de vrouw met lef. De ultieme 21+ dagen houdbaarheid in combinatie met dat het heel gemakkelijk en zeer fijn uitsmeert maken ‘just Nailit GELPOLISH’ meteen tot favoriet. Gemakkelijk uit te harden onder UV, LED én CCFL lampen, 1-laags kleurdekking en weer snel afweekbaar. Kleur je natuurlijke nagels en kunstnagels met ‘just Nailit GELPOLISH’.

 

Waarom is ‘just Nailit GELPOLISH’ van Nailit Products de beste “choice”?

- Geschikt voor gebruik over natuurlijke nagels én elk kunstnagelsysteem.

- Een professionele ‘soak-off’ gelpolish.

- Inclusief beschermende BaseProtect en TopGloss voor de beste resultaten.

- Topkwaliteit voor een betaalbare prijs.


Abstract; Brush N’ Color Rubber Base & Build Baby Pink

De Abstract Brush N’ Color Rubber Base & Build gel is een afweekbare basis- en bouwgel met een medium tot dikke viscositeit die bestemd is om de natuurlijke nagels te verstevigen. Rubber Base & Build kan gebruikt worden in een dunne laag als basis/hechtingslaag en als bouwgel om een bolling te creëren op de natuurlijke nagel. Rubber Base & Build wordt geadviseerd te gebruiken voor het behandelen van probleemnagels zoals lepeltjesnagels en vette nagelplaten. Verlengen met een tip behoort eveneens tot één van mogelijkheden. Onze favoriete kleur is Rubber Base & Build Baby Pink.

 

Waarom deze keuze

In 2017 mochten we met onze Brush N’ Colors de prijs van meest favoriete gellak product in de wacht slepen. In 2018 daagden we onszelf opnieuw uit en leverde we de Brush N’ Color Rubber Base Gel aan ter nominatie, met een prachtige overwinning tot gevolg.

Omdat we bij Abstract® onszelf graag uitdagen om jaarlijks tal van nieuwe producten ter nominatie te laten deelnemen aan de Readers’ Choice Awards van Nail Design Magazine, willen we onze allernieuwste Rubber Base & Build Baby Pink graag insturen en we hopen op een positieve reactie van de lezers.

 

 

Waarom volgens ons het beste product

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.


Gelish; Soak-Off Gel Polish Red Roses

Gelish Soak-Off Gel Polish deed zo’n 9 jaar geleden zijn intrede in de beauty industrie. Als eerste ter wereld lanceerde het merk een brush-on soak-off gel polish dat minstens 21 dagen perfect blijft zitten. Aanbrengen als nagellak, duurzaam als gel… omschrijft eigenlijk exact wat het product is en doet. Het merk creëerde een geheel nieuwe behandeling in de beauty branche en opende de deur naar een bredere doelgroep voor de Beauty Professional. De award-winnende, gepatenteerde formule was dé eerste in de markt en daarenboven was het ook hét allereerste merk dat kon worden uitgehard in een LED-lamp. Anno 2018 waren we toe aan een RELAUNCH van het in de BeNeLux bekendste en nog steeds populairste soak-off gel polish merk. Gelish Soak-Off Gel Polish is meer dan alleen maar een merknaam… het is een “Gold Standard” voor de Elite-Salons die service en kwaliteit bieden. Gelish is net zoals Coca Cola en Pampers een verzamelnaam geworden van kwalitatieve producten voor kwalitatieve behandelingen. Red Roses is hét signature kleur van Gelish sinds het begin. Precies het juiste rood die tal van modebewuste vrouwen kan bekoren.

 

Waarom beste product:

Gelish won in de Verenigde Staten maar liefst 6 keer de Readers’ Choice Award van Nails Magazine, 3 maal de Readers’ Choice Award van Nail Pro, 4 keer de Readers Choice Award van Launchpad… het product zet de standaard en is nog steeds dé standaard voor het professionele salon… en verdient het dus meer dan dubbel en dik om in de prijzen te vallen.


Akzentz; Luxio

Luxio By Akzentz is pure luxe in een flesje. Een romige, rijkelijk gepigmenteerde formule die elke keer zorgt voor een vloeiende, gelijkmatige dekking. Luxio is een pure gel-formule, die zorgt voor een gemakkelijke toepassing en een ongeëvenaarde duurzaamheid, terwijl de gezondheid van de natuurlijke nagel behouden blijft.

Perfectie begint in de details! Een perfect gevormd kwastje met een unieke platte steel waarmee je eenvoudig de hoeveelheid product op je kwast kunt aanpassen. Het vierkante handvat rust perfect in de hand, geen druppelen of krimpen op de nagelplaat. Luxio geeft u volledige controle en zorgt voor de meest vloeiende, meest nauwkeurige gelakte nagels elke keer weer.