Categorie 7; Favoriete coloracryl product

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; Sculpting Powder COVER PINK


Sculpting Powder COVER PINK bedekt de nagelplaat optimaal zonder verlies van het natuurlijke uiterlijk. Creëert eenvoudig prachtige nagelbedverlengingen of Babyboom nagels zonder wolken, dankzij de gelijkmatige pigmentverdelingen in deze co-polymer acrylpoeder. Ideaal voor creatief gebruik bij Nail-designs)

 

Waarom is de Sculpting Powder COVER PINK van Nailit Products de beste “choice”?

- Dekkend roze voor nagelbedverlenging en camouflage.
- Optimale interne verbinding.

- Co-polymer samenstelling.
- Super productcontrole.


Abstract; Superior Polymer Sparkling Nude Concealer

De Abstract Superior Polymers laten per direct een superieure indruk na op menig acryl liefhebber. De polymeren gebruikt in de Superior Polymers zijn van de allerhoogste en meest geraffineerde kwaliteit. De fijne structuur van de acrylkorrel zorgt voor een eenvoudige en feilloze applicatie. Gecombineerd met de Superior Monomer merk je op dat de producten zelf-egaliserend zijn en je voldoende verwerkingstijd bieden. De soft-filing polymeren zijn makkelijk en snel in model te vijlen. Sparkling Nude Concealer is één van de absolute favoriete kleuren onder de acryllers. Deze cover pink camoufleert de nagelplaat zonder die er “fake” te laten uitzien. De discrete shimmer die aan de poeder werd toegevoegd zorgt voor een elegante toets, waardoor de kleur ook als nude-look op zich gedragen kan worden. Een absoluut toppertje. In 2018 verkozen door de lezers van Nail Design Magazine als meest favoriete Color Acryl Product… we zouden deze titel ook in 2019 opnieuw willen verzilveren.  Helpen jullie ons naar de overwinning?

 

Waarom deze keuze

Sparkling Nude Concealer is een prachtige cover pink die zowel gebruikt kan worden om een nagelbedverlenging mee te maken in combinatie met een French Manicure evenals als coloracryl op zich.  De toevoeging van shimmer zorgt voor een prachtig effect.  Een absolute all-time classic.

 

Waarom beste product:

Makkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Super resultaten boek je uiteraard alleen met superproducten.


Gelish; Dip No Way Rosé

Gelish Dip poeders zijn color acryls vervaardigd uit extra fijne polymeren die helpen om een perfecte absorptie te krijgen van zowel acrylvloeistof in een L&P toepassingen als lijm in een diptoepassing. De korrel heeft een dermate fijne structuur dat er geen schaduwen of belletjes kunnen ontstaan. Het absolute voordeel van de Gelish Dip kleurenpoeders is dat ze sterk gepigmenteerd zijn en ze zich naast het dip systeem perfect lenen om verwerkt te worden in een color acrylpoeder in een poeder-vloeistofsysteem waardoor prachtige acryl designs vervaardigt kunnen worden. Wij kozen de kleur No Way Rosé uit omdat deze rosé-goude tint keer op keer iedereen betovert maar ook omdat deze kleuren matchen met de Morgan Taylor Nagellakkleur en de Gelish Soak-Off Gel Polish kleur. Go all the way… with No Way Rosé. In 2018 verkozen door de lezers van Nail Design Magazine als meest favoriete Color Acryl Product… we zouden deze titel ook in 2019 opnieuw willen verzilveren. Helpen jullie ons naar de overwinning?

 

Waarom deze keuze

Sparkling Nude Concealer is een prachtige cover pink die zowel gebruikt kan worden om een nagelbedverlenging mee te maken in combinatie met een French Manicure evenals als coloracryl op zich. De toevoeging van shimmer zorgt voor een prachtig effect. Een absolute all-time classic.

 

Waarom volgens ons het beste product

Gelish Dip werd vervaardigt door Danny Haile, grondlegger van Gelish en meervoudig wereldkampioen. Toen Gelish Dip uitkwam stonden heel wat mensen sceptisch tegenover het systeem, tot ze het probeerden en inzagen dat het veel meer dan enkel ‘dippen’ te bieden heeft.