Categorie 8; Product voor verzorging van de natuurlijke nagel

Lees hieronder de diverse productgegevens die zijn ingezonden voor nominatie. Weet je voor welk product je wilt kiezen en wil je gelijk het stemformulier invullen?
Of staat jouw favoriete product er niet tussen, maar wil je wel graag een product binnen deze categorie nomineren?


Nailit Products; Indulge CutiTreat


De diep penetrerende, 100% natuurlijke nagel- en huidconditioner CutiTreat, verrijkt met heilzame organische oliën van jojoba, saffloer, druiven- en abrikozenpit, herstelt, voedt en verzorgt nagels en huid. De oliën van CutiTreat zijn rijk aan vitamines en mineralen. Het voorkomt vastgroeien en scheuren van de nagelriemen. Dagelijks gebruik van CutiTreat geeft snel herstel van de overbelaste, geïrriteerde en kwetsbare huid en nagels, zeer geschikt om te gebruiken na verwijdering van kunstnagels. Tevens houdt het door de plastificerende werking de natuurlijke nagels en kunstnagels soepel en sterk.

 

Waarom is de Nailit Products Indulge CutiTreat de beste “choice”?

- Hét ‘medicijn’ bij overbelaste of beschadigde nagels na verwijdering van kunstnagels.

- Rijk voedende nagelriemolie.

- Heerlijk geurend en zacht aanvoelende olie,

- Zichtbaar resultaat na een 14 dagen kuur.

- Perfect salonverkoop product.


Light Elegance;  Cuticle Oil

De Light Elegance nagelriemolie is vervaardigd met hoogstaande bestanddelen voor de perfecte voeding van huid en nagelriem én zorgt tegelijkertijd voor een optimale glans van de Super Shiny Topcoat.

 

Bevat Jojoba, Basilicum en lavendelextracten.


Famous Names;  IBX

IBX is een tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te beschermen, verstevigen en herstellen. Het kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.

Ook kan IBX gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken, waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden, zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is nog steeds de enige in zijn soort! Wij zijn trots op onze 1700 gecertificeerde professional salons in Nederland en België.


Famous Names;  Dadi'Oil

Dadi'Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi'Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame techniek hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi'Oil bevat bovendien natuurlijke vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxidant. Ten slotte zorgen 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verzorgende werking.


Abstract; Nourishing Cuticle Gel

Abstract Nourishing Cuticle Gels zijn voedende nagelriemgels op basis van Shea Butter, beter bekend als Karité boter. Deze plantaardige notenboter is een zeer populair ingrediënt dat helpt om droge en schrale huid soepel te maken. Het laat een fijne film achter op de huid die het vocht in de huid vasthoudt en de huid opnieuw glad en veerkrachtig maakt. De Abstract Cuticle Gels bevatten onder meer vitamine A en E. Vitamine A zorgt ervoor dat nieuwe cellen geactiveerd worden, gaat de huidveroudering tegen en stimuleert de genezing. Vitamine E zorgt voor een uitstekende antioxiderende werking op de huid en heeft hydraterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen voor de huid. Ondergebracht in een handig en “spill proof” verpakking en verkrijgbaar in 3 verkwikkende geuren. Onze persoonlijke favoriete geur is: Indulge.

 

Waarom deze keuze

Omdat we bij Abstract® onszelf graag uitdagen om jaarlijks tal van nieuwe producten ter nominatie te laten deelnemen aan de Readers’ Choice Awards van Nail Design Magazine, willen we onze allernieuwste Nourishing Cuticle Gels graag insturen en we hopen op een positieve reactie van de lezers.

 

Waarom volgens ons het beste product

Omdat de Cuticle Conditioner zoveel meer is dan zijn uitstraling. Dit is niet zomaar een olie. Deze olie doet wat het moet doen.


Morgan Taylor; Daily Elixir

Morgan Taylor Daily Elixir is bestemd om de kwaliteit van de natuurlijke nagel te verbeteren en de structuur te herstellen. Daily Elixir is een Keratine behandeling voor de natuurlijke nagel en wordt aangewezen om broze, droge en splijtende nagels te herstellen. Nagelherstellend en verzorgend tot in de kern. Na het aanbrengen van Morgan Taylor Daily Elixir zijn de resultaten van dit verzorgend en herstellend product onmiddellijk waarneembaar. De Hydrolyzed Keratin Peptides herstellen de structuur en stevigheid van de natuurlijke nagel van binnenuit. Het Panthenol-Infused Bio Organic Complex zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel gehydrateerd blijft ook in de meest nagel-onvriendelijke omstandigheden. Daily Elixir is bestemd om de natuurlijke nagel te verstevigen en te herstellen. Een kuur van 2 tot 4 weken wordt aanbevolen afhankelijk van de staat van de natuurlijke nagel. De resultaten zijn verbluffend… proberen is dus de boodschap.

 

Waarom beste product:

Keratine behandeling met Bio Organic Complex

Herstelt beschadigde nagels

Efficiënte en doeltreffende werking

Zichtbaar resultaat