Nail Design Magazine Kampioenschappen

Safe the date!

 

Het is eigenlijk al jaren een begrip: tijdens de voorjaarseditie van Estetika organiseert Nail Design Magazine de Belgische Nail Art kampioenschappen en in het najaar de Belgische Kampioenschappen French Manicure en de Benelux Kampioenschappen Soak-Off.

De organisatie van Estetika heeft echter besloten om in het najaar geen wedstrijden meer te faciliteren, hierdoor vinden de wedstrijden voor het najaar niet meer plaats tijdens de herfstbeurs in Brussel.

 

Van veel kanten hebben we vragen gekregen of de wedstrijden dan helemaal niet meer gaan plaatsvinden. Dat gaan ze wel! Nail Design Magazine gaat On Tour! Dit houdt in dat wij de wedstrijden steeds op een andere locatie gaan houden. Dit kunnen groothandels en opleidingscentra zijn, maar ook andere marktpartijen die voldoende ruimte hebben kunnen zich melden. Hierbij blijft Nail Design Magazine degene die de wedstrijd organiseert, maar de aankleding en een aantal logistieke zaken en catering worden samen met de gastgevende partij georganiseerd.

 

Door Corona is het in 2020 niet mogelijk geweest om de Estetika-beurs in het voorjaar te organiseren, en daarmee ook niet de Nail Art kampioenschappen. Als alles doorgaat organiseren we dit jaar zowel het Belgisch Kampioenschap Nail Art als het Benelux Kampioenschap Nail Art Stamping tijdens Estetika Herfst op 4 oktober 2020. Het Belgische French Manicure Kampioenschap en het Benelux Kampioenschap Soak-off Polish zullen op 14 november op een gastlocatie in Sint-Niklaas gehouden worden.

 

Hieronder vind je linkjes naar de verschillende wedstrijden met natuurlijk de reglementen en inschrijfformulieren. Wil jij ook graag meedoen? Wacht dan niet te lang met inschrijven, zodat je zeker bent van je plek,

Uiteraard onder voorbehoud van de Corona-ontwikkelingen.