Belgisch Kampioenschap French Manicure

Benelux Kampioenschap Soak-off Polish

14 november 2020

Op 14 november organiseert Nail Design Magazine opnieuw het Belgisch Kampioenschap French Manicure en het Benelux Kampioenschap Soak-off Polish. Dit keer zijn we te gast in Sint-Niklaas.

Uiteraard onder voorbehoud van de Corona-ontwikkelingen.

Belgisch Kampioenschap French Manicure

 

Bij het Belgisch Kampioenschap French Manicure zullen bij voldoende deelnemers de gel- en acrylwedstrijden apart worden gehouden, zowel in de beginners- als in de gevorderden categorie. Daarnaast kunnen ook internationale deelnemers van buiten België meedoen aan de wedstrijd. Bij een minimum van vijf internationale deelnemers wordt er een aparte beker voor de beste internationale deelnemer ter beschikking gesteld. Per wedstrijd kunnen maximaal 35 deelnemers zich inschrijven, zorg dus dat je er bij bent! Deze wedstrijd telt mee voor het Benelux Wedstrijdteam van het jaar. Dit houdt in dat de punten die door een teamlid van een wedstrijdteam worden behaald tijdens deze wedstrijd, meetellen voor de totaalscore van het desbetreffende wedstrijdteam. Als je een  abonnement hebt op Nail Design Magazine bedraagt het inschrijfgeld € 50,00. Voor anderen bedraagt het inschrijfgeld € 99,95. Je kunt je inschrijven via de website van Nail Design Magazine www.naildesign-magazine.nl.

 

Benelux Soak-off Polish

De opdracht voor de Benelux Soak-off Polish Wedstrijd 2020 is het aanbrengen van een soak-off gel of soak-off gel polish (gel-nagellak), volgens een professioneel systeem naar keuze, van om het even welk merk. Traditionele nagellak is uiteraard niet toegestaan. De nagels van één hand dienen een effen rode kleur te krijgen. De nagels van de andere hand dienen een traditionele French manicure te krijgen, met wit op de vrije rand en roze-tinten op de nagelplaat. Deelnemers hebben drie kwartier de tijd om deze opdracht te voltooien. Het inschrijfgeld bedraagt voor abonnees van Nail Design Magazine € 40,00. Voor anderen bedraagt het inschrijfgeld € 80,00. Je kunt je inschrijven via de website van Nail Design Magazine www.naildesign-magazine.nl. Na je inschrijving ontvang je een factuur voor het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan maar tenminste voordat de wedstrijd begint. Ga de uitdaging aan voor één van de wedstrijden, en geef je vandaag nog op!

 

Tip: alle nagelstylisten die zich inschrijven voor deze kampioenschappen, krijgen van tevoren het wedstrijdreglement toegestuurd. Het reglement kun je ook op de website vinden en is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Zo kunnen alle deelnemers zich optimaal voorbereiden op de wedstrijd. Lees zowel het wedstrijdreglement als de criteria goed door, want dat kan je punten opleveren!

 


*Alle inschrijfkosten zijn exclusief btw.

Lees er alles over in de onderstaande wedstrijdreglementen.

 

Belgisch Kampioenschap French Manicure

2020 BK FM Wedstrijdreglement Gel En Acryl
PDF – 371,8 KB 224 downloads
2020 Reglement Du Concours Championnats De Belgique French Manicure
PDF – 372,3 KB 241 downloads
2020 Competition Rules Belgium Championship French Manicure
PDF – 379,3 KB 228 downloads

Benelux Kampioenschap Soak Off Polish

2020 Wedstrijdreglement Benelux Soak Off Polish
PDF – 168,0 KB 240 downloads
2020 Reglement Du Concours Benelux Soak Off Polish
PDF – 375,9 KB 238 downloads
2020 Competition Rules Benelux Soak Off Polish
PDF – 127,4 KB 222 downloads