Nagelwedstrijden 8 oktober 2017
Estetika Brussel

We kijken terug op een geslaagde wedstrijddag! Op zondag 8 oktober 2017 werd tijdens Estetika Brussel het Belgisch Kampioenschap French Manicure en het Benelux Kampioenschap Soak Off  2017 georganiseerd door Beauty Publishing Group in samenwerking met BESKO en beursorganisator IJV/IFAS.

Belgisch Kampioenschap French Manicure

Omdat er dit jaar voldoende deelnemers bij deze wedstrijd aanwezig waren, werden de wedstrijden voor gel en acryl in een aparte categorie gehouden. In de categorie internationaal (iedereen die geen Belgisch ingezetene is) was er door de meer dan vijf internationale deelnemers ook een aparte beker te winnen...

 

Winnaars French Manicure Acryl 2017

1 - Odgerel Jamsran
2 - Shirley Messeaen
3 - Liesbeth Jansen

Winnaars French Manicure Gel 2017

1 - Laetitia Leone
2 - Ivana Prokic
3 - Marlies Adam

Winnaar French Manicure Best International 2017
Debbie Hehanussa

 

Benelux Soak-off Polish

Voor de Benelux Soak-off Polish wedstrijd was de opdracht het aanbrengen van een soak-off gel of soak-off gel polish (gel-nagellak), volgens een professioneel systeem naar keuze. Traditionele nagellak is uiteraard niet toegestaan. De nagels van één hand dienen een effen rode kleur te krijgen. De nagels van de andere hand dienen een traditionele French Manicure te krijgen, met wit op de vrije rand en roze-tinten op de nagelplaat. Deelnemers hadden dit jaar in tegenstelling tot andere jaren drie kwartier de tijd om deze opdracht te voltooien. Met het kwartier extra kon er meer aandacht gegeven worden aan de finishing touch.

De trotse winnaars zijn geworden;

1 - Sanne Lodder
2 - Monika Pawlowska
3 - Karen de Bondt