FAQ

Hoe vaak verschijnt Nail Design Magazine? Wanneer verschijnt Nail Design Magazine?

Nail Design Magazine verschijnt acht keer per jaar.

Januari
Februari
April
Mei
Juni
September
November
December

Het kan overigens voorkomen dat niet iedereen op hetzelfde moment het nieuwe nummer in de bus krijgt. Alle bladen worden weliswaar op dezelfde dag vanuit onze drukkerij naar de abonnees verstuurd, maar eventuele drukte bij de postbedrijven weegt ook mee. Daar hebben we jammer genoeg geen invloed op! Abonnees in België moeten altijd een paar dagen extra geduld hebben.

Hoe dik is Nail Design Magazine?

In Nail Design Magazine vind je minimaal 64 pagina’s vol informatie, trends, diepte-artikelen en leuke interviews. Meestal is het blad echter veel dikker: de laatste nummers waren zelfs tussen de 90 en 106 pagina’s!
De beursnummers bevatten altijd extra veel informatie, waaronder een vooruitblik om te weten waar je moet zijn en na afloop een terugblik, met daarin de trends die de redactie voor jou heeft gespot. Dat maakt Nail Design Magazine het leukste, dikste, voordeligste en informatiefste vakblad!

 

Waar is Nail Design Magazine te verkrijgen?

Nail Design Magazine is alleen verkrijgbaar op basis van een abonnement. Je kunt het niet los kopen in de boekhandel of kiosk.

Wil je het blad eerst inzien? Kom dan langs tijdens één van de vele vakbeurzen waar wij met een stand aanwezig zijn:

 • Voorjaarseditie Estetika
 • Najaarseditie Estetika
 • Beauty Trade Special Utrecht
 • Beauty Trade Festival Utrecht
 • Beauty, Cosmetic & Spa Hasselt

Uiteraard hebben we tijdens de beurs een speciale aanbieding! Het is ook mogelijk om een vrijblijvend proefnummer aan te vragen, zodat je het blad op je gemak thuis kunt lezen.

 

Voor wie is Nail Design Magazine bedoeld?

Nail Design Magazine richt zich op professionele nagelstylisten in Nederland en Vlaanderen. Het maakt daarbij niet uit of je nog een opleiding volgt, een studio aan huis hebt of een grote nagelstudio/salon met alles erop en eraan.

Het doel van Nail Design Magazine is de professionaliteit van het vak van nagelstylisten te verhogen, door je vooral praktische informatie te geven. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook bijvoorbeeld over belastingzaken, je administratie, marketing en pathologie. Daarnaast geven we je in elk nummer veel handige tips & tricks en heel veel inspirerende nail art-voorbeelden. UIteraard lees je in Nail Design Magazine ook het laatste nieuws en trends uit de branche en krijg je een overzicht van de nieuwste producten. Wij zitten bovenop het nieuws en houden jou op de hoogte!

Ook schoonheidsspecialisten en voetverzorgers vinden in dit blad een schat aan waardevolle informatie over nagelverzorging.

 

Wat kost een abonnement op Nail Design Magazine?

De verschillende abonnementsvormen, inclusief prijzen, vind je bij Abonneren.

 

Hoe vaak verschijnt Nail Design Magazine?

Nail Design Magazine verschijnt acht keer per jaar.

 

Wat kost een abonnement op Nail Design Magazine?

De verschillende abonnementsvormen, inclusief prijzen, vind je bij Abonneren.

 

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

 • 8x per jaar Nail Design Magazine in de bus
 • Eerdere nummers nabestellen met 50% korting
 • Korting op beautyvakbeurzen Utrecht en Brussel
 • Altijd up-to-date in je vakgebied!
 • Hoe neem ik een abonnement?
 • Ga naar de pagina Abonneren op deze site en vul het invulscherm in. De velden met een * zijn verplicht. Je krijgt een e-mailbevestiging als je aanmelding is verzonden. Uiteraard sturen we je ook nog een bevestiging per brief als je abonnement is afgesloten. Lukt het niet met je aanmelding? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Saskia Neuhaus-de Blaauw van de afdeling Abonnementen via tel. +31(0)36-525 68 53 of stuur een e-mail naar abonnementen@naildesign-magazine.nl.

 

Hoe lang duurt een abonnement?

Een abonnement op Nail Design Magazine duurt een jaar. Daarin krijg je (afhankelijk van je abonnementsvorm) acht keer Nail Design Magazine in de bus, plus optioneel twee keer Nail Art Magazine en de verzamelband. Voor meer informatie over abonnementsvormen kijk je op de pagina .

Het abonnement is tot wederopzegging en stopt dus niet automatisch, tenzij je bij het afsluiten uitdrukkelijk aangeeft dat je niet wilt dat het abonnement na het eerste jaar verlengd wordt.
Wil je het blad liever niet nog een jaar ontvangen? Zorg dan dat je het (schriftelijk) opzegt minstens 2 maanden vóórdat de nieuwe abonnementstermijn ingaat.
in de maand voorafgaand aan de opzegtermijn krijg je een factuur thuisgestuurd om vooruit te betalen voor die nieuwe termijn. Vanaf dat moment heb je nog ongeveer 1 maand om je abonnement op te zeggen.

 

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je kunt je abonnement op Nail Design Magazine alleen schriftelijk opzeggen. Stuur een e-mail met je naam en adresgegevens naar abonnementen@naildesign-magazine.nl en we zullen het abonnement aan het eind van de abonnementsperiode stopzetten. Per brief opzeggen kan natuurlijk ook. Onze gegevens vind je op de contactpagina of achterin het blad. Of vul het speciale opzegformulier op de website in. Deze vind je hier.  Je ontvangt van ons nog een schriftelijke bevestiging van je opzegging. De opzegtermijn is 2 maanden voor aanvang van je nieuwe abonnementsperiode.

 

Wordt een abonnement automatisch verlengd?

Ja, alle abonnementen lopen tot wederopzegging. Je krijgt echter tijdig voor afloop van de abonnementsperiode een geheugensteuntje, in de vorm van de nieuwe factuur. Je hebt dan nog ca. 1 maand om op te zeggen. Reageer je binnen deze tijd, dan hoef je uiteraard je factuur niet te betalen.

 

Hoe zit het met de betaling van mijn abonnement?

Om te besparen op onze kosten en het je zo makkelijk mogelijk te maken, geven wij de voorkeur aan automatische incasso. Zelf betalen nadat je de factuur ontvangen hebt kan uiteraard ook. Vooraf krijg je een factuur met daarop de datum waarop we het abonnementsgeld gaan incasseren of wanneer je factuur betaald moet zijn. Mocht je het niet eens zijn met de automatische incasso, dan heb je 5 werkdagen om je betaling terug te laten boeken door je eigen bank.

Voor Belgische abonnees is betaling per automatische incasso helaas nog niet mogelijk. Je ontvangt dan ook altijd een factuur met het verzoek het bedrag binnen 14 dagen op onze rekening over te maken. Dit gaat via het internationale euro-betalingssysteem met IBAN en BIC-codes, dus je overboeking is niet duurder dan een binnenlandse overboeking.

 

Hebben jullie ook aanbiedingen?

Uiteraard. Op de pagina Abonneren vind je de actuele aanbieding van dit moment. Ook voor advertenties gelden overigens scherpe tarieven en aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld al voor € 75,00 een vermelding krijgen in de Nail Navigator, het overzicht van alle groothandels en opleidingsinstituten in Nederland en België. Onze heldere tarieven voor advertenties liggen bovendien gemiddeld de helft lager dan de prijzen op de tariefkaart van vergelijkbare vakbladen. Daarnaast hanteren wij géén overbodige toeslagen (zoals een full colour-toeslag). Wil je meer weten over adverteren in Nail Design Magazine, kijk dan op de pagina Adverteren voor de tariefkaart of neem contact met ons op.

 

Kan ik ook eerst een nummer proberen?

Natuurlijk kun je eerst op je gemak een proefnummer lezen. Je kunt via de pagina Abonneren een proefnummer aanvragen. Zo'n proefblad kost € 11,50. Bovendien: mocht je besluiten een abonnement te nemen, dan wordt dat bedrag verrekend met je abonnementsgeld en was je proefnummer dus gratis!

 

Waarom kost een proefnummer geld?

Een proefnummer kost geld om de kosten te dekken die gemaakt worden om je een proefexemplaar toe te kunnen sturen. Denk hierbij aan porti- en verwerkingskosten. Het proefnummer zelf is in feite gratis. En als je een abonnement neemt, wordt het bedrag uiteraard volledig verrekend met de prijs van je abonnement.

 

Kan ik eerder verschenen nummers nabestellen?

Ja, dat kan. Via de Shop op deze site kun je eerder verschenen nummers van Nail Design Magazine bestellen, en ook de nummers van Nail Art Magazine. Abonnees krijgen overigens 50% korting op hun bestelling.

 

Kan ik de kosten van mijn abonnement van de belasting aftrekken?

Ja, dat kan! Als je zelfstandig ondernemer bent, vormen de kosten van je vaktijdschrift aftrekbare kosten voor je onderneming. Je krijgt dus ca. 32% tot 52% van je abonnementsgeld weer terug van de fiscus. Als je BTW-plichtig bent, kun je ook de BTW helemaal aftrekken. Deze krijg je voor 100% terug. Als student (dat wil ook zeggen: nagelstylist in opleiding) mag je kosten van je vaktijdschrift aftrekken onder het kopje studiekosten bij je aangifte.

 

Is jullie blad van Het Nagelgilde?

Nee. Nail Design Magazine is een onafhankelijk magazine. De redactie bepaalt zelf de inhoud van het blad, onafhankelijk van adverteerders of grote merken in de branche. De branchevereniging Het Nagelgilde biedt haar leden als extraatje een collectief abonnement aan en heeft verder geen enkele invloed op de inhoud van het blad. Uiteraard zal Nail Design Magazine als vakblad wel aandacht besteden aan de activiteiten van Het Nagelgilde.

 

Ik ben lid van Het Nagelgilde. Hoe krijg ik dan mijn exemplaar toegestuurd?

Alle leden van Het Nagelgilde krijgen automatisch een exemplaar van Nail Design Magazine toegestuurd. Je hoeft je hier dus niet apart voor aan te melden.

 

Staan jullie ook op beurzen?

Uiteraard. Nail Design Magazine is te vinden op de jaarlijkse Belgische vakbeurzen Voorjaarseditie Estetika en Najaarseditie Estetika in Brussel. We zijn uiteraard ook vertegenwoordigd op de vakbeurzen in Utrecht.  Op de pagina Nieuws vind je de exacte data van deze beurzen.

 

Hoe kom ik in jullie blad?

Nagelstylisten die iets bijzonders te melden hebben, kunnen altijd contact opnemen met de redactie. Groothandels en opleidingscentra kunnen ook informatie laten plaatsen in Nail Design Magazine, in de rubrieken Branchenieuws en Productnieuws. Het belangrijkste criterium is dat de berichten echte nieuwswaarde moeten hebben voor nagelstylisten. Bovendien is de ruimte beperkt, dus de redactie zal uiteindelijk bepalen of een bepaald nieuwsbericht geplaatst en eventueel ingekort wordt. Adverteerders krijgen bij het plaatsen van berichten voorrang en het maximaal aantal berichten is twee per groothandel/opleidingscentrum per rubriek.

Suggesties over onderwerpen zijn daarnaast altijd welkom. Heb je verder nog opmerkingen of vragen over de inhoud van het blad? Deze zijn altijd welkom, want we maken dit vakblad tenslotte voor jou. Neem dus gerust contact op met de redactie via redactie@naildesign-magazine.nl. De deadlines voor het aanleveren van nieuwsberichten en de verschijningsdata vind je op de pagina Adverteren. Ook kun je een mail sturen naar redactie@naildesign-magazine.nl met de vraag om opgenomen te worden in de tweemaandelijkse redactionele mailing.

 

Wie kunnen adverteren in Nail Design Magazine?

Elke groothandel en elk opleidingsinstituut, hoe groot of hoe klein ook, kan adverteren in Nail Design Magazine. Of je nu een vermelding wilt in de Nail Navigator, een kleine of grote advertentie wilt: voor elk budget hebben we volop mogelijkheden. Kijk op de pagina Adverteren voor meer informatie over de scherpe tarieven, formaten en verschijningsdata. Het is ook mogelijk om een bijsluiter mee te laten sturen tegen een zeer voordelig tarief. Wil je hier meer over weten? Mail advertenties@naildesign-magazine.nl of bel met Jeroen de Blaauw, tel. +31 (0)36 - 525 68 53, voor meer informatie. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.

 

Wat betaal ik voor een advertentie?

Een overzicht van de scherpe tarieven vind je op de tariefkaart, die je op de pagina Adverteren kunt downloaden, inclusief de mogelijke formaten. Het minimum formaat is ¼ pagina. Meer weten? Neem dan contact op met Jeroen de Blaauw, tel. +31 (0)36 - 525 68 53. Daarnaast hebben we zowel in het blad als op de website de unieke Nail Navigator, het handige overzicht van groothandels en opleidingscentra in Nederland en België.

 

Zit ik meteen aan een advertentiecontract vast?

Nee. Je zit bij ons niet meteen aan een contract voor een bepaalde tijd vast. Je kunt ook eenmalig een advertentie plaatsen. Wel is het zo dat de prijs per advertentie lager wordt als je vaker adverteert. Advertenties worden per nummer gefactureerd, zodra het blad is verschenen.

 

Wat zijn de voordelen voor adverteerders?

Als eerste breng je je groothandel of opleidingsinstituut natuurlijk onder de aandacht van je doelgroep. Nail Design Magazine verschijnt in een te versturen oplage van 6.000 exemplaren en wordt naar zorgvuldig geselecteerde nagelstylisten gestuurd om abonnees te werven. En natuurlijk naar alle abonnees van het vakblad.

Tijdens de beurzen hebben we een verhoogde oplage van 7.500 exemplaren. Daarnaast hebben adverteerders de mogelijkheid om nieuws te plaatsen over bijvoorbeeld opleidingen, wedstrijden, workshops en open dagen én kunnen zij hun nieuwe producten laten vermelden. Adverteerders ontvangen bovendien ook nog een gratis relatieabonnement voor de duur van een jaar. Inmiddels is de Nail Navigator uitgegroeid tot een belangrijk naslagwerk voor nagelstylisten in Nederland en België.

Sta je er nog niet tussen met jouw groothandel of opleidingsinstituut? Je kunt al voor € 75,00 per twee maanden een vermelding krijgen. Dat is nog geen vier tientjes per maand. Interesse? Neem dan snel contact met ons op en zorg ervoor dat je in het komende nummer ook vermeld staat.

 

Hoe lever ik een advertentie aan?

Op de pagina Adverteren vind je een handig overzicht van de wijze waarop advertenties moeten worden aangeleverd. Eventueel kunnen we tegen een kleine vergoeding ook een advertentie voor je maken. Heb je nog technische vragen over het aanleveren van advertenties of de vermelding in de Nail Navigator, neem dan contact op met Jeroen de Blaauw, via advertenties@naildesign-magazine.nl of via tel. +31 (0)36 - 525 68 53.

 

Wanneer moet ik mijn advertentie aanleveren?

Op de pagina Adverteren vind je een handig overzicht van de deadlines. De deadlines voor redactioneel nieuws en advertenties zijn altijd tegelijkertijd. Het is wel handig om je advertentie tijdig te reserveren, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wil je bijvoorbeeld een open dag vermelden in je advertentie, let dan ook op de verschijningsdata. Deze verschijningsdata vind je in hetzelfde overzicht.

 

Waar kan ik jullie bereiken?

Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken tijdens kantooruren van 09.30 uur tot 18.00 uur. Op de pagina Contact vind je onze gegevens.

 

Terug naar Home