Nagelkampioenschappen
17 November 2019 

Safe the date!

 

Het is eigenlijk al jaren een begrip: tijdens de najaarseditie van Estetika organiseert Nail Design Magazine de Belgische Kampioenschappen French Manicure en de Benelux Kampioenschappen Soak-Off. De organisatie van Estetika heeft echter besloten om in het najaar geen wedstrijden meer te faciliteren, hierdoor vinden de wedstrijden voor het najaar niet meer plaats tijdens de herfstbeurs in Brussel.

 

Van veel kanten hebben we vragen gekregen of de wedstrijden dan helemaal niet meer gaan plaatsvinden. Dat gaan ze wel! Nail Design Magazine gaat On Tour! Dit houdt in dat wij de wedstrijden steeds op een andere locatie gaan houden. Dit kunnen groothandels en opleidingscentra zijn, maar ook andere marktpartijen die voldoende ruimte hebben kunnen zich melden. Hierbij blijft Nail Design Magazine degene die de wedstrijd organiseert, maar de aankleding en een aantal logistieke zaken en catering worden samen met de gastgevende partij georganiseerd.

 

Voor deze eerste ronde van de Belgische Kampioenschappen on Tour heeft ASAP Nails & Beauty in Brugge aangeboden om de gastgever te zijn. Op zondag 17 november zullen hier de eerste Belgische Kampioenschappen on Tour in België gehouden worden. Op onze website vind je natuurlijk de reglementen en inschrijfformulieren. Wil jij ook graag meedoen? Wacht dan niet te lang met inschrijven, zodat je zeker bent van je plek.

 

Belgisch Kampioenschap French Manicure

 

Bij het Belgisch Kampioenschap French Manicure zullen bij voldoende deelnemers de gel- en acrylwedstrijden apart worden gehouden, zowel in de beginners- als in de gevorderdencategorie. Daarnaast kunnen ook internationale deelnemers van buiten België meedoen aan de wedstrijd. Bij een minimum van vijf internationale deelnemers wordt er een aparte beker voor de beste internationale deelnemer ter beschikking gesteld. Per wedstrijd kunnen maximaal 35 deelnemers zich inschrijven, zorg dus dat je er bij bent! Deze wedstrijd telt mee voor het Benelux Wedstrijdteam van het jaar. Dit houdt in dat de punten die door een teamlid van een wedstrijdteam worden behaald tijdens deze wedstrijd, meetellen voor de totaalscore van het desbetreffende wedstrijdteam. Als je een  abonnement hebt op Nail Design Magazine bedraagt het inschrijfgeld € 50,00. Voor anderen bedraagt het inschrijfgeld € 99,95. Je kunt je inschrijven via het formulier.

 

Benelux Soak-off Polish

De opdracht voor de Benelux Soak-off Polish Wedstrijd 2019 is het aanbrengen van een soak-off gel of soak-off gel polish (gel-nagellak), volgens een professioneel systeem naar keuze, van om het even welk merk. Traditionele nagellak is uiteraard niet toegestaan. De nagels van één hand dienen een effen rode kleur te krijgen. De nagels van de andere hand dienen een traditionele French manicure te krijgen, met wit op de vrije rand en roze-tinten op de nagelplaat. Deelnemers hebben drie kwartier de tijd om deze opdracht te voltooien. Het inschrijfgeld bedraagt voor abonnees van Nail Design Magazine € 40,00. Voor anderen bedraagt het inschrijfgeld € 80,00. Je kunt je inschrijven via het formulier. Na je inschrijving ontvang je een factuur voor het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld dient dan binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan maar tenminste voordat de wedstrijd begint. Ga de uitdaging aan voor één van de wedstrijden, en geef je vandaag nog op!

 

Tip: alle nagelstylisten die zich inschrijven voor deze kampioenschappen, krijgen van tevoren het wedstrijdreglement toegestuurd. Het reglement kun je ook hieronder vinden en is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Zo kunnen alle deelnemers zich optimaal voorbereiden op de wedstrijd. Lees zowel het wedstrijdreglement als de criteria goed door, want dat kan je punten opleveren!

 

Schrijf je nu in!


Lees er alles over in het onderstaande wedstrijdreglement.

Wedstrijdreglement Belgisch Kampioenschap French Manicure 2019

2019 BK FM Wedstrijdreglement Gel En Acryl Nederlands
PDF – 372.2 KB 190 downloads

Competition rules Belgian Championships French Manicure 2019

2019 Competition Rules Belgium Championship French Manicure
PDF – 379.4 KB 48 downloads

Règlement du Championnat de Belgique French Manicure 2019

Reglement Du Concours Championnats De Belgique French Manicure 2019
PDF – 373.1 KB 42 downloads

Wedstrijdreglement Benelux Soak Off Polish 2019

2019 Wedstrijdreglement Benelux Soak Off Polish
PDF – 168.1 KB 129 downloads

Reglement du concours Benelux Soak-off Polish 2019

2019 Reglement Du Concours Benelux Soak Off Polish
PDF – 377.8 KB 33 downloads

Competition Rules Benelux Soak-off Polish 2019

2019 Competition Rules Benelux Soak Off Polish
PDF – 127.8 KB 35 downloads