Nieuw! Laat als lezer je stem horen

Nail Design Magazine organiseert voor de eerste keer een Readers' Choice Award Benelux. Een award voor het beste, meeste innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen negen verschillende categorieën. Laat het stemmen maar snel beginnen!

Voor de eerste Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux 2017 kun je als lezer van Nail Design Magazine binnenkort stemmen in de volgende categorieën:

1. Beste traditionele acryl product
2. Beste traditionele gel product
3. Beste gellak product
4. Meest innovatieve product
5. Beste colorgel product
6. Beste coloracryl product
7. Beste product voor de verzorging van de natuurlijke nagel
8. Beste nail art product
9. Beste handverzorgingsproduct

shutterstock_258450638.jpg

Jij als nagelstyliste en als lezer van Nail Design Magazine weet als geen ander welke producten je graag gebruikt, welk product favoriet is in jouw nagelsalon, welk product je het meest verrast heeft qua innovatie, welk product het grootste gebruiksgemak heeft en natuurlijk ook welk product je liever niet aan een ander zou aanbevelen. Dit geldt voor alle nagelstylisten, groothandels, opleidingscentra en iedereen die met professionele nagelproducten werkt.

Door als lezer mee te doen aan de Nail Design Magazine Readers' Choice Award 2017, geef je jezelf als gebruiker van de producten een heuse stem. Jij bepaalt immers mee welk product uiteindelijk met de eer gaat strijken om als beste product bestempeld te worden door de lezers van Nail Design Magazine, het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux. Zorg er dus voor dat je meedoet en zo met alle lezers samen een jury vormt voor deze allereerste Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux!

Om mee te kunnen doen moet je lezer zijn van Nail Design Magazine (van de Nederlandstalige of Franstalige uitgave). Je kunt dan via de website je digitale stem uitbrengen op de genomineerde producten.

Alle stemmen t/m vrijdag 31 december 2017 12.00 uur tellen mee. Stemmen die later binnenkomen, tellen niet meer mee.

Binnenkort ga je hier veel meer informatie vinden over de Readers' Choice Award Benelux! Houd dus de website, Facebook-pagina en de volgende uitgaven van Nail Design Magazine in de gaten. Hierin zal volop aandacht worden besteed aan de award. Natuurlijk ga je ook uitgebreide informatie vinden van de meedingende producten en merken.