Breng nu je stem uit!

Breng als lezer van Nail Design Magazine je stem uit in de volgende categorieën:

Meest favoriete...

1. traditionele acryl product
2. traditionele gel product
3. gellak product
4. innovatieve product
5. colorgel product
6. coloracryl product
7. product voor de verzorging van de natuurlijke nagel
8. nail art product
9. handverzorgingsproduct

shutterstock_258450638.jpg

beker-3.jpg
beker-1.jpg
beker-2.jpg
beker-4.jpg
beker-5.jpg
beker-6.jpg
beker-7.jpg
beker-8.jpg
beker-9.jpg


Jij als nagelstyliste en als lezer van Nail Design Magazine weet als geen ander welke producten je graag gebruikt, welk product favoriet is in jouw nagelsalon, welk product je het meest verrast heeft qua innovatie, welk product het grootste gebruiksgemak heeft en natuurlijk ook welk product je liever niet aan een ander zou aanbevelen. Dit geldt voor alle nagelstylisten, groothandels, opleidingscentra en iedereen die met professionele nagelproducten werkt.

Door als lezer mee te doen aan de Nail Design Magazine Readers' Choice Award 2017, geef je jezelf als gebruiker van de producten een heuse stem. Jij bepaalt immers mee welk product uiteindelijk met de eer gaat strijken om als beste product bestempeld te worden door de lezers van Nail Design Magazine, het grootste vakblad voor professionele hand- en nagelverzorging in de Benelux. Zorg er dus voor dat je meedoet en zo met alle lezers samen een jury vormt voor deze allereerste Nail Design Magazine Readers' Choice Award Benelux!

Om mee te kunnen doen moet je lezer zijn van Nail Design Magazine. Je kunt dan je digitale stem uitbrengen op de genomineerde producten. Zit je favoriete product er (nog) niet bij? Geef dan jouw favoriete product door via het vrije keuzeveld op het stemformulier op de website.

Alle stemmen t/m vrijdag 31 december 2017 12.00 uur tellen mee. Stemmen die later binnenkomen, tellen niet meer mee.

Lees hier alles over de algemene voorwaarden van de Readers Choice' Award
Breng hier je stem uit in de diverse categorieën;